MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'Cep herkülü'ne İzmir'den vefa
Yaşam
22 Kasım 2017 Çarşamba 17:12

'Cep herkülü'ne İzmir'den vefa

Hayatını kaybeden milli halterci Naim Süleymanoğlu’nun adı Bulgaristan göçmenlerinin yoğun olarak yaşadığı Gaziemir Sarnıç’taki dernek binasında yaşatılacak.

EGEDESONSÖZ- Cep Herkülü lakaplı milli halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayatını kaybetmesinin ardından spor camiası büyük üzüntü yaşarken adının yaşatılmasıyla ilgili İzmir’den ilk hamle Bulgaristan göçmenlerinden geldi. 

Bulgaristan göçmeni Türklerin yoğun olarak yaşadığı Gaziemir Sarnıç’ta yapılacak olan yeni sosyal tesislere ve binaya Süleymanoğlu’nun adının verilmesi kararlaştırıldı.  İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanlığı’na geçtiğimiz günlerde seçilen Abdurrahim Nursoy, kararın oybirliği ile alındığını söyledi.

Nursoy, “Sarnıç’ta mülkiyeti derneğimize geniş bir arsamız var. Buraya büyük bir tesis yapmayı düşünüyoruz. Çalışmalarına başladık. Üç katlı tesisin alt katında konferans salonu, üstünde idari ofisler olacak. En üstünde de geniş bir restoran kafetarya yapacağız. Vatandaşlarımız burada etkinliklerini, sosyal faaliyetlerini gerçekleştirecekler. Bu tesise hepimizin gururu Naim Süleymanoğlu’nun adını vereceğiz” dedi.

Bulgaristan göçmenlerinin  vefaya büyük önem verdiğini de belirten Nursoy, tesislerin yapımında hiçbir kamu kurumunun yardımını almayacaklarını da söyledi. Nursoy, tesisi üyelerin ve Bulgaristan göçmeni işadamlarının inşa edeceğini belirtti. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 EMİN VATANPRVER
 22 Kasım 2017 Çarşamba 22:06
TEBIKLER Baskanim Güzel bir karar destekliyorum
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz