MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'E-içki' ölüm getirdi!
Ege
27 Ekim 2020 Salı 14:37

'E-içki' ölüm getirdi!

Sahte içkiden ölümlere bir yenisi daha eklendi. Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahte içkiyi içtikten sonra fenalaşan Yelda Dağıtman (47),17 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Dağıtman'ın ölümüyle ilçede sahte içki nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi. Dağıtman'ın ise ölüm içkisini internet üzerinden satın aldığı öğrenildi. Öte yandan 9 Ekim'den bu yana Türkiye genelinde sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 87'ye yükseldi.

Bodrum'da yaşayan Yelda Dağıtman, 10 Ekim akşamı saat 20.30 sıralarında, evinde fenalaştı. Mide bulantısı ve görme bozukluğu şikayeti olan Dağıtman, Bodrum Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

DHA'nın haberine göre, internet üzerinden satın alıp içtiği sahte alkolden zehirlendiği belirlenen Dağıtman, tedaviye alındı.

YAŞAMA TUTUNAMADI
Dün durumu ağırlaşan Dağıtman, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Yelda Dağıtman'a Muğla Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılacak. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı. Bodrum'da sahte alkol kullanımı nedeniyle daha önce Semran Başkurt (66) ve İbrahim Yanık (74) hayatını kaybetmişti.

Yelda Dağıtman'ın ölümüyle ilçede sahte alkolden ölenlerin sayısı 3'e çıktı.

ÖLÜ SAYISI 87'YE YÜKSELDİ
Öte yandan 9 Ekim'den bu yana Türkiye genelinde sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 87'ye yükseldi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz