MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
1912 Karşıyaka'dan Kocaoğlu ve Akpınar'a destek çağrısı
Spor
19 Haziran 2017 Pazartesi 13:41

1912 Karşıyaka'dan Kocaoğlu ve Akpınar'a destek çağrısı

Karşıyaka'da 1912 Karşıyaka Derneği, bir açıklama yayınlayarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve camiayı kulübe destek olmaya çağırdı.

Karşıyaka'yı zorlu bir sezonun beklediğinin altını çizen dernek açıklamasında, "Bu zorlu maratonda kulüp yönetiminin yanında olmak, desteklemek hepimizin görevi olmalı diye düşünüyoruz.

Kentin tüm bileşenleri ile başarıya giden yolda yürümek için sezon öncesinde büyük bir enerji yaratmalıyız. Belediyelerin spora olan katkıları her geçen gün artarak sürüyor. Ülkemizdeki birçok belediye gerek ekonomik sıkıntı gerek altyapı sıkıntısı yaşayan kulüplere el vererek ülke sporuna katkıda bulunuyorlar. Bu tablo karşısında kentimizin spor tesisleri ise maalesef beklentinin çok altında kalıyor" ifadeleri yer aldı.

Aziz Kocaoğlu ve Mutlu Akpınar'dan geçmişte yaşanan tartışmaları silmelerini isteyen dernek, açıklamada şu cümlelere yer verdi:

"Geçmişte yaşanan tüm tartışmaları silerek Karşıyaka Stadyumu inşaatına destek vermenizi, voleybol şubemizin Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde yapmakta olduğu altyapı salonumuza bir tuğla da sizin koymanızı, Sasalı'da ya da farklı bir bölgede futbol altyapımız için bir tesis kurulmasına öncülük etmenizi ve bir üst lig mücadelesi verecek futbol şubemize ekonomik destekte bulunmanızı beklemekte ve dilemekteyiz. Geçmişte yüzme ve su topunun merkezi olan Karşıyaka, sizlerin destekleriyle oluşacak tesisler ve yapılanmayla yakın gelecekte ulusal ve uluslararası şampiyonluklara ulaşacaktır. Haydi değerli başkanlarımız. Kulübümüze desteğinizi yoğunlaştırarak bu önemli dönemeçte bizleri sevindiriniz!  Karşıyakalı asla unutmaz." (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz