MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
9 gündür haber alınamayan genç kız bulundu!
Güncel
13 Ağustos 2019 Salı 10:57

9 gündür haber alınamayan genç kız bulundu!

Aydın'da 9 gündür haber alınamayan genç kız, minibüste yapılan kimlik kontrolünde bulundu.

Alınan bilgiye göre, merkez Efeler ilçesi Adnan Menderes Mahallesi'nde yaşayan borderline (kişilik bozukluğu) hastası G.A. (17), 3 Ağustos'ta dondurma almak için evden ayrıldı.

Kızları eve dönmeyince kendi imkanlarıyla arama çalışması yapan aile daha sonra aynı gün polise kızlarının kaçırıldığı ihbarında bulundu.

Polis ekipleri, ailenin ifadesine göre kızı kaçırdığı iddia edilen G.G'nin Acarlar Mahallesi'ndeki evine gitti ancak bu kişiye ulaşılamadı.

Anne Güler Akdağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kızının yaklaşık 3 ay önce de G.G. tarafından kaçırıldığını söyledi.

Kızının yine aynı kişi tarafından kaçırıldığını düşündüklerini belirten Akdağ,  "Çocuğumun her ne şekilde olursa olsun bulunmasını istiyorum. O çocuk kaç gündür ortada yok. Bu zamana kadar beni asla aramamazlık yapmazdı. Benim çocuğum engelli. Çocuğumu kandırdılar. Kızımın hayatından endişe ediyorum. Herkesten yardım bekliyorum. Ne olur benim kızım bulunsun." dedi.

Akdağ, yetkililerden kızının bir an önce bulunmasını istedi.

GENÇ KIZ MİNİBÜSTE BULUNDU
Alınan bilgiye göre, Söke-Milas kara yolu üzerindeki uygulama noktasında bir yolcu minibüsünü durduran jandarma ekipleri, kimlik kontrolü yaptı.

Yapılan kontrollerde kendisinden haber alınamayan 17 yaşındaki G.A. ile genç kızı kaçırdığı öne sürülen aynı yaştaki G.G, minibüsten indirilip jandarmaya götürüldü. Genç kız, yapılan işlemlerin ardından ailesine teslim edildi.

Gözaltına alınan şüpheli G.G. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.(AA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Can
 13 Ağustos 2019 Salı 11:33
Bulundu bu kız ..
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz