MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti  Adayı Aslan: Bayraklı'da başkanlık makamı değil halk makamı olacak
Politika
14 Mart 2019 Perşembe 10:29

AK Parti Adayı Aslan: Bayraklı'da başkanlık makamı değil halk makamı olacak

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan katıldığı radyo proğramında önemli açıklamalarda bulundu. Proğramda soruları yanıtlayan Ali Aslan, “Artık Bayraklı’nın kaderi değişecek. Buna Bayraklı inanıyor, bizde inanıyoruz. Bayraklı’da Başkanlık makamı değil “Halk Makamı” olacak” dedi.

10 yıldır Bayraklı’nın geride kalan çağı yakalayamayan bir ilçe konumuna geldiğini belirten Ali Aslan, “Biz Bayraklı’da çağı yakalayacağız, Atatürk’ün hedeflerine koşacağız” dedi. 

Bayraklı’da insan odaklı bir belediyecilik anlayışının olmadığına dikkat çeken Aslan, “Bayraklı’da öncelikle insan odaklı bir Belediye yok. Bu önemli bir faktör. İnsan odaklı bir belediye olacağız. Mevcut Belediye Başkanı ve ekibi insanı odağına koymadı” diyerek belediye başkanı seçilmesi durumunda insan odaklı bir belediyecilik anlayışıyla Bayraklı’yı yöneteceğini” ifade etti.

PAZARYERLERİ TADİLATA SOKULACAK
Belediye binasında 8’inci katta bulunan başkanlık odasının kaldırılacağını söyleyen Aslan, “Aynı kata vatandaşların kullanımı için kafe, restoran gibi sosyal tesis alanı yapacağız. Bu tesise de “Halk Makamı” adını vereceğiz” dedi. 

İlçede, mevcut pazaryerlerinin demir yığınlarından oluştuğunu, estetik ve modern bir görünümde olmadığını ifade eden Aslan, “Başkan seçilmemiz durumunda tüm pazaryerlerinin tadilatı yapılacak. Biz geldiğimizde şarıl şarıl akan, adeta insanların kafası değecek kadar alçak olan, görüntü kirliliğine sebep olan tüm pazaryerlerini tadilata alacağız. Tadilat projeleri ise altında otoparkı, üst katı da sosyal tesislere çevireceğiz ve pazaryerlerine gelen insanlar demir yığını değil, gayet çağdaş, modern suyu, çatısı akmayan pazar yerine kavuşacaklar” şeklinde konuştu.

“ÖNCELİĞİMİZ KADINLAR OLACAK…” 
AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan ilçede gerçekleştirecekleri projeler hakkında detaylı bilgi vererek şunları söyledi: “Önceliğimiz kadınlar olacak. İlçede yaşayan vatandaşlarımız kreş problemini çözeceğiz ve yeni kreşler açacağız. Kadınlara yönelik açılan meslek edindirme kursları ne yazık ki yetersiz ve kursların yapıldığı binalar eski. Kadınlarımızın daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için yeni, çağdaş binalar yapacağız ve meslek edindirme kurslarımızın sayısını Bayraklı’da arttıracağız...”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 SARI YALAN
 14 Mart 2019 Perşembe 23:47
peki yıllarca seçim kaybedip hala koltuğa yapışanlara bir sözünüz var mı.yerel seçim amacıyla geneli karıştırmamak lazım yoksa ne güzel demiş büyükleriniz gelmiş yenmiş gitmiş yenmiş yenmişde yenmiş işte bunu o saraydaki oturana borçlusunuz...
 SARAYLILAR
 14 Mart 2019 Perşembe 11:11
Ya Sarayda Oturana Söyleyecek Bir Sözünüz Var mıdır?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz