MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Adayı Başterzi’den Selçuk’a 12 dev proje
Politika
14 Mart 2019 Perşembe 14:12

AK Parti Adayı Başterzi’den Selçuk’a 12 dev proje

Cumhur İttifakı Selçuk Belediyesi Adayı Osman Başterzi, ilçenin gelecek 5 yıllık vizyonunu ortaya koyan 12 dev projesini açıkladı. Belediye Tiyatro Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleşen proje tanıtımında, Başterzi’nin açıkladığı Pamucak’ta atıl duran 66.000 metrekarelik alanı su sporları merkezine dönüştürecek proje alkış aldı.

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, partililer ve ilçe halkının katıldığı proje tanıtım toplantısı Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu toplantıda konuşan Osman Başterzi, “Medeniyetlerin beşiği, UNESCO kenti Selçuk’umuzun kalkınması için, bu toprakların hak ettiği değeri görmesi için tüm gücümle çalışacağım. Biz projelerimizle fark yaratmak istiyoruz. Selçuklu hemşehrilerimizin yüreğine dokunmak istiyoruz. Selçuk'u Dünya Kenti yapmak istiyoruz” dedi. Video slaytlar eşliğinde projelerini anlatan Başterzi, ilçenin gelecek 5 yıllık vizyonunu ortaya koyan 12 dev projesini açıkladı. İlçenin köylerindeki sorunların çözümü için de projeler geliştirdiklerini anlatan Başterzi, “Selçuk’un ekonomisini gerçek anlamda değiştirecek, istihdamı ve halkımızın refah seviyesini arttıracak projeler hazırladık ! Sizlere dağıttığımız proje kitapçığımızda tüm projelerimiz yer alıyor” dedi.İLÇEDE EVSİZ KİMSE KALMAYACAK
İlçenin konut sorununu Ankara’da kamp kurarak çözdüklerini dile getiren Başterzi, “TOKİ konusu bugünün değil, son 15 yılın meselesi. Defalarca girişimler oldu! Ancak sonuç alınamadı! Sayın Milletvekilim Mahmut Atilla Kaya ve İlçe Başkanım Halil Düztaş’la birlikte Ankara’da adeta kamp kurduk! Sadece son iki ayda bu konuyla ilgili dört defa Ankara’ya gittik. Yoğun ısrarımız sonucunda tüm İzmir geneline ayrılan 2500 konutun 1000 tanesini Selçuk’a tahsis ettirdik. Eğer 2019 yılında bunu başarmasaydık, 3 yıllık programda yer alamayacaktık. Şurada, Kurudağ’da yeni bir şehir kuruluyor. 3 yıl içerisinde tam 3000 konut Selçuk’a kazandırılacak! Selçuk’ta evsiz, ihtiyaç sahibi kalmayacak” dedi.

İlçenin hastane sorununu da çözdüklerini dile getiren Başterzi,  modern ve her türlü tıbbi olanaklara cevap verebilecek hastanemizin inşaatı 3 ay içerisinde başlayacağının sözünü verdi. İlçede Gençlik ve Kültür Merkezi açacaklarını müjdeleyen Başterzi, “Gençlik ve kültür merkezimizi açıyoruz. Spor sahasının yanındaki, Segaş’a ait boş alana, içinde sinemalar, tiyatro salonu, oyun alanları ve dinlenme alanları da bulunan projeyi, gençlerimizin ve tüm Selçuk Halkı’nın hizmetine sunacağız. Böylelikle Selçuklu hemşehrilerimin, çeşitli aktiviteler için şehir dışına gitmesine gerek kalmayacak” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz