MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir’de 4 ilçenin daha takvimi netleşti!
Politika
13 Mart 2018 Salı 14:50

AK Parti İzmir’de 4 ilçenin daha takvimi netleşti!

AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nın yürüttüğü kongre sürecinde takvim çıkarılan 11 ilçenin dışında 4 ilçenin daha seçim tarihi belli oldu. Değişim beklenen fakat sonradan mevcut başkanlarla yola devam kararı alınan Selçuk, Balçova, Narlıdere ve Buca’nın kongre günü ile saati netlik kazandı.

EGEDESONSÖZ- AK Parti’de genel merkez tarafından ara verilen kongre süreci için devam düğmesine basılmasının ardından seçimler tüm hızıyla gerçekleşiyor.  İzmir’e gerçekleşen atamayla birlikte 4 yıllık görev süresi noktalanan Bülent Delican’ın ardından koltuğu ikinci kez devralan İl Başkanı Aydın Şengül ve kurmayları adeta kenti mercek altına aldı.

Bergama, Kınık, Beydağ, Kiraz,  Bayındır, Karabağlar, Menderes ile Torbalı’da mevcut başkanlarla yola devam edildi. AK Parti’de gelenekselleşmiş hale gelen tek listeli kongrelerde başkan adayları rakipsiz bir şekilde ipi göğüslüyor.

Bergama’da Hakan Koştu, Kınık’ta Sami Mollaahmet, Beydağ’da Ogün Asil Aydoğdu, Kiraz’da İbrahim Yılmaz, Bayındır’da Uğur Demirezen, Karabağlar’da Kazım Erten, Menderes’te Mehmet İmre, Torbalı’da  Hasan Akbıyık ilçe başkanlığı görevine yeniden getirilen isimler oldu.

Teşkilat çıkardığı takvim kapsamında öncelikle görevlerine devam edecek 11 ilçede karar kılmıştı. 19 ilçede ise temayül çalışmaları gerçekleşti. Gelişmelerin ardından Balçova İlçe Başkanı Evrim Özen, Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan, Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilcimen ve Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi ile de yola devam kararı alındı. Böylelikle değişim yaşanacak ilçe sayısı en fazla 15 olacak.

Seferihisar kongresi de ileri bir tarihe ertelenmişti.  İlçe Başkanı Hamit Nişancı yoğunluğu gerekçe göstermişti.

İLERLEYEN GÜNLERDE GERÇEKLEŞECEK TAKVİM
18 Mart Pazar ise; Kemalpaşa ve Bayraklı’da delegenin önüne sandık konulacak. Tüm ilçelerde mevcut başkanlarla yola devam edilecek. Selçuk’ta 23 Mart Cuma, Balçova, Buca ve Narlıdere’de 25 Mart Pazar günü seçimler gerçekleşecek.

25 Mart günü teşkilatı yoğun bir program bekliyor. 11:00’de Balçova’da başlayacak olan seçim mesaisi ikişer saat arayla devam edecek. 13:00’te Narlıdere, 15:00’te ise Buca’da ilçe başkanları seçilecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Dikkatli
 13 Mart 2018 Salı 20:30
Seyfi Baba adlı yorumcuya; olmayacak dua ve sizin yorumunuzu dikkatlice okudum.Kişinin yazdığının özeti "Dost acı söyler" isterseniz sizde dikkatlice okumanızı öneririm. Kendi gördüğünü yazmış aynı şeylere bende tanık oluyorum. Evet son günlerde orta kesimde ve tabanda gündem oluşturuyor o iki parti.Örneğin il ve ilçe kongrelerinde tek listeyi onaylamayanlar var.Bunları susturmaya çalışmak hiç birşeyi çözmüyor.Diğer partilere meyillenmeye sebep oluyor.Hayat pahalılığı gerçekten insanları çok zorluyor.
 Seydi baba
 13 Mart 2018 Salı 18:01
Olmayacak dua İYİ - SAADET kendinizi inandirmişsınız. Toplama kişilerle olmaz bu işler gönülden yapmak gerekiyor. 15 yılda yapılanlar orta görmek için göz gerekir göz. Seçimden sonrada tabela partisi olursunuz. Meral ablayla
 Olmayacak dua
 13 Mart 2018 Salı 16:16
Bazı söylenenler sabun köpüğü gibi akla uymuyor.Kapı kapı dolaşıp ne anlatılacak? Millet hayat pahalılığı canıma okudu geçinemiyorum diyor.15 yılda derdime çözüm bulmadı bir 5 yıl daha niye vereyim diyor.Aynı kulvarda özünden gelinen Saadet Partisi var duruşunu hiç değiştirmedi.Birde İyi Parti var.Lütfen anlatılacak öneri yere sağlam basmalı.İttifak her iki partinin tabanında da desteği yok.Bu sefer çok zor.
 Buca Teşkilatı..
 13 Mart 2018 Salı 16:04
Buca için çok büyük kayıp bir 5 yıl daha...
 Seydiköylü
 13 Mart 2018 Salı 15:15
Gaziemirde değişim bekliyoruz. Çalışacak kapı kapı dolaşacak gerçek akpartili olacak arkadaşları görmek istiyoruz.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz