MENÜ
İzmir 20°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir'de kutlama
Politika
25 Haziran 2018 Pazartesi 11:09

AK Parti İzmir'de kutlama

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, partisinin balkonundan yaptığı konuşmada seçim sonuçlarını değerlendirdi. Havai fişeklerin patlatıldığı kutlamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazılan şarkılar da çalındı.

İzmir'de cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim sonuçlarının açıklanmaya başlamasının ardından, Ak Parti İl Başkanlığı önünde kutlamalar başladı. Resmi olmayan sonuçlara göre, Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesiyle vatandaşlar "Başkan Recep Tayyip Erdoğan" sloganları attı. Ellerindeki parti ve Erdoğan'ın resmi olan bayraklarla sevinen partililer kazandıkları zaferi doyasıya kutladı. Seçim sonuçlarını il başkanlığı önünde kurulan büyük ekranlardan takip eden partililer, sonuçlar netleştikçe alanı doldurdu. İl binasının çevresindeki yol ve caddelerde de trafik durma noktasına geldi. Ak Partililerin il binası önündeki kutlamalarına MHP'liler de ellerindeki üç hilalli bayraklarla katıldı. Ak Partililerin de MHP'lilerle birlikte Bozkurt işareti yaptıkları görüldü. İl binasının önünün tamamen dolmasının ardından Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, milletvekili adayları Ceyda Bölünmez Çankırı, Emre Cemil Ayvalı ve Gözde Keskin ile birlikte balkona çıkarak vatandaşları selamladı. Burada bir konuşma yapan ve seçim sonuçlarını değerlendiren Şengül, "Ülkemiz için, İzmirimiz için, tüm İslam alemi için seçim sonuçları hayırlı olsun. Biz sonuna kadar halkımıza güvendik. Biz biliyorduk ki bu seçim 5 yıllık bir seçim değil, gelecek yüzyılın seçimiydi. Halkımız 'Reis' dedi, 'özgürlük' dedi, 'demokrasi' dedi. Halkımız artık Türkiye'nin emir alan ülke bir olmasını istemiyordu. Kendi kararlarını alan, memleketi adına doğru kararları alan, dik duran bir lider istiyordu. O liderini buldu, liderinin arkasında durdu. Bu seçim de bunu gösterdi. Biz bütün seçimlerde halkımıza güvendik. Biz de teşkilat olarak Reisimizin arkasında durduk, durmaya devam edeceğiz. Artık hedefimiz yerel seçimlerde İzmirlinin gönlünü kazanmak, İzmir'e partimizin bayrağını dikmek. Hemen 15 gün sonra sahaya inerek çalışmalarımıza başlayacağız. Teşekkürler İzmir, teşekkürler Türkiye."



Ak Parti il binasında havai fişekler patlatılırken, partililer Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazılan şarkıları çalıp, söyledi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 keramettin
 25 Haziran 2018 Pazartesi 13:44
göçmenler dışlandı doğudan özel milletvekili adayları geldi.sonuçta ak parti izmirde duvara tosladı
 sezarın hakkı sezara
 25 Haziran 2018 Pazartesi 13:17
İZmir türkiyenin olması gereken hali. İzmir potansiyelin de bir Türkiye de zaten AKP nin alabilecegi en fazla %30-32 bandın da olur. millet vekilligi seçimin de zaten hep %25-28 bandın da geziyorlar. yanlışsam düzeltin ama kiraz hariç aldıkları tüm dış ilçeleri de kaybetmişler. yanlız şurada önemli bir nokta var. millet vekilligi seçimlerin de CHP nin de oyu saglam düşmüş! millet vekilligi seçimleri genel de yerel seçimelere göz kırpar , oy oranları yakın olur. buda demek oluyorki olası bir Aziz kocaoğlu Devam kararın da İzmir CHP den el değiştirebilir.
 Ali Cengiz Kurt
 25 Haziran 2018 Pazartesi 12:24
İzmir'de sandıkları patlatacaktınız ne oldu kendiniz patladınız şimdi ne bu sevinç.daha da azaldınız Canım İzmir'de
 ah tatankacığımm..
 25 Haziran 2018 Pazartesi 11:30
Dünyanın sözünü verenlere bu milet yol verdi,boş vaadlerle bu milleti kandıramazsınız bol keseden atıyor adam nasıl olsa yapamayacak biliyor herkese istedği din eğitmini seçmeli verecem diyor be adam senin o dediğni yapman için su ankinin 5 katı imam hatip açman gerek o kadar fıkıh,hadis,tefsir kelam hocası yokki elinde yetişmiş hem şikayet ederler imam hatip oldu her yanımız diye hemde atmaya geldimi düşünmeden bol keseden sallar,ah tatanka olmadı işte millet feraset sahibi yemedi...
 ayşe
 25 Haziran 2018 Pazartesi 11:23
neyin kutlaması,11 vekil 8 vekile indi
 ercan
 25 Haziran 2018 Pazartesi 10:39
ak parti ,11 vekilden 8 vekil e düşmüş hemde 2 vekil fazlaya rağmen.bu başarıysa pes.doğu oylarına güvendiler onlarda gelmedi
 temizlik
 25 Haziran 2018 Pazartesi 08:13
dünyanın sözünü verdiniz bakalım zaman sizi mi izmirliyi mi haklı gösterecek..
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz