MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir'de o ismi Grup Başkanvekili olarak önerecek
Politika
14 Nisan 2019 Pazar 17:51

AK Parti İzmir'de o ismi Grup Başkanvekili olarak önerecek

Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grubu'nda görev dağılımı belli oldu. Yarın (Pazartesi) yapılacak Meclis'te, Grup Başkanvekili olarak Özgür Hızal'ı Grup Sözcüsü olarak ise Fatih Taştan'ı göstereceği belirtildi.
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, yeni seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve meclis üyeleri ile birlikte, ilk toplantısını yarın (pazartesi) gerçekleştirecek. Meclisin ilk oturumunda, partilerin grup başkanvekilleri ve komisyon üyelerinin seçimi yapılacak.

AK Parti'nin Grup Başkanvekili olarak Özgür Hızal'ı önereceği öğrenildi. Bayraklı'da ilçe başkanlığı görevini yürütürken, 31 Mart yerel seçimleri öncesi belediye başkan aday adayı olmak için görevini bırakan Hızal, AK Partili üyelerin onay vermesinin ardından 5 yıl boyunca Büyükşehir Belediye Meclisi'nde grup başkanvekilliği görevini yürütecek. AK Parti'nin, Grup Sözcüsü olarak ise Fatih Taştan'ı göstereceği belirtildi. Grup Sekreterliğine ise Burçin Kevser İp, önerilecek. (DHA)
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 İZMİRLİ
 14 Nisan 2019 Pazar 23:05
Özgür bey ilçe başkanı iken yapamadıklarını meclis üyesi olduğu için şimdi rahatlıkla yapar diye içimde bir umut var.Hele birde hukuk komusyonuna seçildiye geriye dönük 10 yılın yorgunluğunu hukuksuzluğunu bir hukukcu olarak rahatlıkla kaleme alır.Hasan Karabağın yapmış olduğu hukuğa aykırı yolsuzlukların tesbitini yapar yargıya taşırsa gelecekte başkan olur bayraklıda ama Hasan la pazarlık yapmayacak.
 BAYRAKLI
 14 Nisan 2019 Pazar 20:00
Özgür Bey Bayraklıda ilçe başkanı ike çok güzel şeylere imza atmıştır.şimdi meclis üyesi üstüne büyük şehir ne güzel,ya sen ne iş yaptın bayraklıda ilçe başkanı olduğun zaman.sen deyilmiydin Hasan karabağla secim pazarlığı yapan 2014 secimini ellerinizle hasanı kucağına koydunuz oldu şimdi meclis üyesi yapamadıklarını şimdi yaparsın artık denden bu secmen ve partili insanlar çoooook şeyler bekliyor sıraya girme HIZIR OL
 Nurizade
 14 Nisan 2019 Pazar 18:42
Bilal Doğan olmadan asla.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz