MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir’de ‘seçim’ zirvesi: Neler konuşuldu?
Politika
27 Temmuz 2015 Pazartesi 15:28

AK Parti İzmir’de ‘seçim’ zirvesi: Neler konuşuldu?

AK Parti İzmir milletvekilleri düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar’ın da katıldığı toplantıda olası erken seçim süreci, ülkede yaşananlar ve partinin teşkilat çalışmaları masaya yatırıldı.
Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - Genel seçimin ardından İzmir’den Ankara’ya giden AK Parti milletvekilleri meclisin tatile girmesiyle birlikte bölgelerinde çalışmaya başladı.

Milletvekilleri bir yandan sahadaki çalışmaları sürdürürken koordinasyon toplantısında bir araya geldi. İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, İl Başkanı Bülent Delican, Milletvekilleri Hamza Dağ, Cemil Şeboy, Kerem Ali Sürekli, Nesrin Ulema ve Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tosun katıldı.
 
Toplantıda, olası erken seçim süreci masaya yatırırken teşkilatların durumu da değerlendirildi. Seçim sonuçlarının tüm Türkiye’de olduğu gibi İzmir’de de düştüğü vurgulandı. Milletvekili adaylarına yönelik yapılan eleştiriler ile teşkilat çalışmalarına yönelik gösterilen tepkilerin süreç nedeniyle olduğu vurgulandı. Birçok kişinin aday gösterilmemesi, desteklediği isimlerin listeye girememesi gibi nedenlerle saldırıların olabileceğinin altı çizilirken özellikle sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilere de kulak asılmaması gerektiği belirtildi.



Genel Başkan Yardımcısı Hotar, herkesin işine bakmasını isterken İl Başkanı Delican da, parti üyesi isimlerin başta Başbakan Ahmet Davutoğlu ve parti iradesine karşı yaptığı kontrolsüz eleştirilerin kabul edilemez olduğunu vurguladı. Gerekirse disiplin mekanizmasının çalıştırılabileceği vurgulandı. Toplantıda milletvekilleri kendi bölgeleri başta olmak üzere çalışma alanları ve partinin durumu ile ilgili de söz alarak değerlendirmeler yaptı.
 
Öte yandan toplantının periyodik olarak her hafta yapılmasına karar verildi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mustafa Yıldırım
 27 Temmuz 2015 Pazartesi 18:09
Öncelikle birlikteliğniz daim olsun sonrasındaykende izmirde AK partinin acilen bir hafıza kaydına ihdiyacı var bunu yapmanız lazım bş
 hüseyin ahmetoğlu
 27 Temmuz 2015 Pazartesi 16:48
tebrik ediyorum sn il bşk.nımı Vekillerimizle hiç bir konunun saklı kalmaması koşulu alınacak kararrı ortaklaşa alınması el birliği ile izmirimizi daha başarılı kılmak için elele.sn ŞEBOY vekilime de Batı Trakya ya yaptığı ziyareti dolası le kendilerine hoşgeldiniz diyorum.
 memet
 27 Temmuz 2015 Pazartesi 16:41
bir partili olarak net görüşüm akparti koolisyon yapsın bu parti b,iiter
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz