MENÜ
İzmir 17°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Konak adayı Eroğlu'na sendika desteği
Politika
10 Şubat 2019 Pazar 13:03

AK Parti Konak adayı Eroğlu'na sendika desteği

Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, Sivil Toplum Kuruluşlarının gücü bizim gücümüzdür. İlgi ve destekleri çalışmalarımızda bize kuvvet veriyor, gücümüze güç katıyor. Yerel idareyle STK’larımızın gücünü birleştireceğiz. Kararları hep birlikte vereceğiz” dedi.

Cumhur İttifakı Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu, Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) İzmir Şubesi’ni ziyaret etti. SİME-SEN üyelerinin devletimizin kalbinde çok önemli görevler üstlendiğini ifade eden Eroğlu, “Çalışmalarınızı, istek, talep ve beklentilerinizi çok iyi biliyorum. Çok önemli kuruluşlarımızda görev yapıyorsunuz. Çalışmalarınızla devlet ile insanımız arasında köprü durumundasınız. Bir bakıma devletimizin gülen yüzü konumundasınız. Yönetirken, karar alırken ve uygularken birlikte adım atacağız. Sizlerle birlikte olmak ve beraber çalışmak bizim vazgeçilmez ilkelerimizdendir. STK’lara sırtını dönen, görmezden gelen ve yok sayan demokrasi anlayışı ve mahalli idarecilik dönemi bitmiştir. AK Parti’nin belediyecilik tecrübesiyle sizlerin her zaman yanınızda ve destekçiniz olacağız. Konak’a birlikte değer katacak ve değer kazandıracağız” dedi.

SİME-SEN AİLESİ OLARAK…
SİME-SEN Şube Başkanı İbrahim Gümüş de Konak Belediye Başkan Adaylığı sürecinin başarıyla taçlanması temennisinde bulunarak şöyle konuştu; “Ziyaretiniz bizi ve üyelerimizi çok memnun etti. İzmir’in sizin gibi çalışacak, demokrasiyi savunacak, hizmet edecek ve sözlerinin arkasında duracak yöneticilere ihtiyacı var. Bizim sorunlarımızı biliyorsunuz. Özellikle engelli üyelerimiz ve temsilcilerimiz önemli sorunlarla baş etmek zorunda kalıyor. Bir araya gelmek istediğimizde yer ve otopark sorunu yaşıyoruz. Projeleriniz arasında bu konuların olduğunu öğrendik. SİME-SEN ailesi olarak desteğimiz sizinle.”

Eroğlu, toplantı sonunda SİME-SEN İzmir Şubesi Başkanı İbrahim Gümüş, üyeler ve temsilcilerle öz çekim yaptı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 süyelman
 12 Şubat 2019 Salı 08:39
teşekkürler simesen
 izmirli
 11 Şubat 2019 Pazartesi 11:13
yahu akp bitti mamalanamayacaksınız. mama kalmadı. ülke aç. ayrıca akp hangi dönem işçinin yanında oldu tespih zekalılar. çekile çekile bir hal oldunuz.
 trol ahmet
 11 Şubat 2019 Pazartesi 11:13
Adlarınızı değiştirseniz de fıtratınız aynı olduğundan ezberlediğiniz şeyleri yazıyorsunuz, cibilliyetiniz çıkıyor ortaya! Zeybekçi ve zaman zaman reisiniz demokrasi filan diyor ya, sen ve senin gibi cahiller sendikaların ve grevin o lafını ettiğiniz demokrasinin ayrılmaz parçası olduğunun farkında değilsiniz! Çalışanın, emeğin düşmanısınız. Zaten bu yüzden değil mi üreten köylüyü değil de ekmeyen köylüyü desteklemeniz!
 murat
 11 Şubat 2019 Pazartesi 10:53
Bu sendikayıda ilk defa duyuyorum.
 Ahmet
 11 Şubat 2019 Pazartesi 09:44
teşekkür ederiz simesen.
 OHAL VE GREV YASAKLARI
 10 Şubat 2019 Pazar 20:18
Yasakçı Ahmet Grevin Demokratik Ortamından İstifade Edilerek YALNIZCA İZMİR'de Yapılabildiğini Biliyor mu Acaba; Sendikaya Üye Oldu Diye İşten Atılan ve AÇLIĞA Mahkum Edilen Yüzlerce Hatta Binlerce İşçiden Haberi Var mı Acaba! TUZU KURU Ahmet Resmi İşsizlik Oranı Rakamının % 11'in üzerinde olduğu Umurunda mı Acaba?
 SAYGI
 10 Şubat 2019 Pazar 20:01
İzmir DİSK var BEDLEDİYE İŞ var bunlar sizi desteklemiyorsa vay halinize şimdiden güle güle
 İZMİRLİ VATANDAŞ
 10 Şubat 2019 Pazar 17:16
BEN AKP İZMİR'İ ALMASINDA SÜRÜNMEYE RAZIYIM DİYEN ZİHNİYETE KARŞIYIM BANANE SİZİN PARTİZANLIĞINIZDAN HİZMET GÖRMEK İSTİYORUM HİZMET HANGİ PARTİ OLURSA OLSUN TAKIM TUTAR GİBİ PARTİ TUTULMAZ ÇALIŞMAYANI GÖNDERECEKSİN TAAKİ ÇALIŞAN BİRİNİ BULANA KADAR ONUDA FAZLA SEÇMEYECEKSİN Kİ GELEN DAHA İYİSİNİ YAPMAK İÇİN MÜCADELE VERSİN
 ahmet
 10 Şubat 2019 Pazar 14:52
grev ertelenmese izban çalışmıyordu gezi zekalı..
 OHAL VE GREV YASAKLARI
 10 Şubat 2019 Pazar 13:37
Grevleri Yasaklayan, Sendikaya Üye Olanı İşten Atan, Sendikalı Olmayı Adeta Yasaklayan AKP'ye Destek İŞÇİLERE İHANETTİR.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz