MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti'den CHP'li Selvitopu'na dürüstlük övgüsü
Yerel Yönetimler
3 Mart 2018 Cumartesi 11:18

AK Parti'den CHP'li Selvitopu'na dürüstlük övgüsü

Karabağlar Belediyesi Mart ayı oturumunda, dilek ve temenniler bölümünde söz alan CHP'li Meclis Üyesi İsmail Taş, çocuk istismarı konusuna değinerek, çocuk istismarının cinayetten farkı olmadığını söyledi.

Karabağlar Belediyesi'nin Mart ayı meclis toplantısının açılışında konuşan  Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Şubat ayında Karabağlar Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar hakkında meclisi bilgilendirdi. Musa Batasun Parkı açılışı, KARBEM’de başarılı öğrencilere bisiklet dağıtımı töreni, Kazım Karabekir Semt Merkezi açılışı, kadın istihdamı çalıştayı gibi önemli etkinlikleri aktaran Başkan Selvitopu ayrıca,  yapımı devam eden projeler hakkında da bilgiler verdi. Selvitopu son olarak  önümüzdeki günlerde yapılacak projeleri(Okullarda bakım onarım ihalesi,  proje çalışması biten pazaryerlerinin üstünün örtülmesi çalışması ve diğer pazaryerleri ile ilgili de yapılacak çalışmaları anlattı.TÜRKİYE'NİN KANAYAN YARASI
Toplantının dilek ve temenniler bölümünde söz alan CHP'li Meclis Üyesi İsmail Taş ise Türkiye'nin kanayan yarası çocuk istismarı konusuna değindi. Çocuk istismarının bir insanlık suçu olduğunun altını çizen Taş, “Öncelikle, çocuklara yönelik cinsel istismarın sonuçları itibariyle insanlık suçu olduğunu ve cinayetten hiçbir farkı olmadığını belirtmek isterim. Çünkü bu suç çocukların geleceğini karartan bir suçtur” diye konuştu.

AK Partili Meclis Üyesi Birsen Türkoğlu ise,  meclisteki kadın meclis üyeleri ile kadın belediye çalışanlarının 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü şimdiden kutladı.

BAŞKAN EN DÜRÜST İSİMLERDEN BİRİ
AK Partili Meclis Üyesi Emrullah Kavuz da, vatandaşların Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu hakkındaki düşüncelerini sorduğunu, bunun üzerine de kendisinin onlara Başkan Selvitopu'nun çok dürüst bir başkan olduğunu söylediğini ifade etti. Kavuz, " Bana Başkan Selvitopu'nun dürüstlüğünü soruyorlar;  Allah’ın huzurunda söylemem gerekiyor ki,  Allah var gördüğüm en dürüst adamlardan biri diyorum.” açıklamalarında bulundu.

MECLİS 2 NİSAN'DA
Konuşmaların ardından oturumu kapatan Başkan Muhittin Selvitopu ise Nisan ayı meclis toplantısının 2 Nisan Pazartesi günü yapılacağını sözlerine ekledi.

 

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Demet
 3 Mart 2018 Cumartesi 22:59
Malatya''mızın gururlarından biri sayın başkan. Başarılar diliyoruz. Halka hizmet hakka hizmettir.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz