MENÜ
İzmir 10°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti'den Soyer'e 'Yıldırım' tepki: Özür dilemeye davet ediyoruz!
Politika
17 Haziran 2019 Pazartesi 21:07

AK Parti'den Soyer'e 'Yıldırım' tepki: Özür dilemeye davet ediyoruz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'a yönelik, "Pili bitmiş" sözlerine AK Parti'den sert yanıt geldi.

Binali Yıldırım'ın Türkiye'nin kaderini değiştiren birçok projenin mimari olduğunu belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "Tunç Soyer'in çapı, Sayın Binali Yıldırım ile ilgili yorum yapmaya, kapasitesi de Yıldırım'ın projelerini anlamaya yetmez. Bisiklete binerek mütevazilik pozları vermeye çalışan Soyer, anlaşılan şatoda yaşamaktan çabuk sıkılmış. Gündeme gelmek için Binali Bey'e laf atmaya kalkıyor; ama kendisini komik duruma düşürüyor” dedi.

- BAŞKAN SOYER’DEN AK PARTİLİ YILDIRIM’A: PİLİ BİTMİŞ!

“İZMİR’İN SORUNLARI İÇİN KAFA YORSUN”
Soyer’in, ‘Binali Bey'e ne söylesem’ diye düşünmek yerine İzmir'in sorunlarına çözüm bulmak için kafa yorması gerektiğinin altını çizen Sürekli, “Bugün Türkiye'de nereye giderseniz gidin, Binali Bey'in eserlerini görürsünüz. İki dönemlik Seferihisar Belediye Başkanlığı sürecinde, arsa satıp yurt dışına çıkmaktan başka bir şey yapmayan Soyer, kendi işine baksın. Binali Bey; tecrübesi, bilgisi ve projeleriyle rakibinin katbe kat önündedir. İnanıyorum ki, 23 Haziran'da İstanbullular doğru tercihi yapacak ve 'yıldırım' hızıyla hizmet süreci başlayacaktır" dedi.

“ÖZÜR DİLEMEYE DAVET EDİYORUZ”
Başka Sürekli sözlerini, “ Soyer’i, Türkiye’nin her karışına büyük hizmetleri olan Binali Bey’den özür dilemeye davet ediyoruz” diyerek tamamladı.

KAYA'DAN TEPKİ: EDEPLİ OLMAYA DAVET EDİYORUM
Diğer yandan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kaya, "CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Sayın Binali Yıldırım'a karşı haddini aşan ifadeler kullanmış. Siyasi ahlaktan ve nezaketten yoksun bu kişiyi edepli olmaya davet ediyorum. CHP'li Soyer'in, Türkiye'nin Son Başbakanı, Gazi Meclisimizin 28. Başkanı Sayın Binali Yıldırım'a karşı kullandığı ifadeler, kendi kişiliğini ve siyasi kalitesini ortaya koymaktadır. Zübük siyaset tarzına sahip politikacıların geçmişte kaldığına inanıyorduk. CHP'li Tunç Soyer'in açıklamalarını görünce siyaset kurumu adına hayıflanmamak mümkün değildir. Kendisine son sözüm, BASİTLİK YAPMAYIP, İzmir'in birikmiş sorunlarına eğilmesidir" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ..
 18 Haziran 2019 Salı 08:55
Edepli olmaya davet ediyorlarmış.. Siz çok mu edeplisiniz halka söylemediğiniz kalmadı rakiplerinize yakıştırmadığınız benzetmeler hakaretler kalmadı bee.. Tebrikler Soyer e gerçekten de Pili bitmiş bu 1000ali nin görüntüye baksana yaa ha ha haa :))
 Z.B
 18 Haziran 2019 Salı 08:53
AKP yetkilileri yanlış anlamış. Sayın SOYER'in dediklerinden, Sayın YILDIRIM'ın enerjisin de bir düşüş var anlamı çıkmaktadır. Kolay mı; onca aile gemileri, şirketleri v.s. ve birde çocuklarının YILDIRIM ailesini özellikle baba Sayın Binali YILDIRIM'ı yorması, doğal olarak enerjide bir düşüşe neden olmaktadır. Acıyorum, işi çok ama çok zor... Allah yardımcısı olsun demekten başkada elimizde bir şey gelmiyor.
 izmirli
 18 Haziran 2019 Salı 08:44
e bitmiş bitmemiş mi :))
 
 18 Haziran 2019 Salı 08:40
Harbiden bu Tunç Soyer geldiğinden beri ne yaptı? Bir icraatini göremedik. Aziz Kocaoğlu'nu mumla arıyoruz.
 Oğulcan
 18 Haziran 2019 Salı 08:20
Başkan haklı. Bence de pili bitmiş. (Özür falan beklemeyin sakın) Önüne gelene yine mağdur edebiyatı yapan akepe bu tavrıyla nereye varacak acaba?
 Şarj olmuyor?
 17 Haziran 2019 Pazartesi 23:21
Görünen şu? Pil bitmiş ve şarj edilebilir pil olmadığı için, şarj olmuyor.
 gürkan
 17 Haziran 2019 Pazartesi 22:17
Bu hafta yandaş bir TV kanalında bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e "mülteci" dendi; bir kişi de çıkıp sen ne diyorsun demedi. "Gazi Meclis" denmiş ya hani! Hatırlatayım dedim. Soyer'e de seçim öncesi babası üzerinden neler neler dendi. Şimdi buna mı takıldınız? Başbakanlık, meclis başkanlığı yapmış birisinin belediye başkanlığına aday gösterilmesi de ayrı bir olay.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz