MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti'den vekil seçilen Nasır: İzmir, hak ettiği yere gelecek
Politika
25 Haziran 2018 Pazartesi 16:18

AK Parti'den vekil seçilen Nasır: İzmir, hak ettiği yere gelecek

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, 24 Haziran seçimleriyle artık yeni bir dönemin başladığını belirterek, başkanlık sisteminin ülkenin sorunları çözümünde etkin rol oynayacağını söyledi.

Seçimlerin ülke için bir dönüm noktası olduğunu kaydeden Nasır, “Kazanan Türkiye oldu. Bu seçim güçlü hükümet, güçlü meclis modeliyle muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak için son virajdı. Hükümet, bürokratik oligarşiye karşı güçlü ve hızlı sorun çözebilme kabiliyetine kavuştu” dedi.

Ülkenin üzerinde oynanan oyunlar olduğunu ve bu durumun özellikle ekonomide kendini hissettirdiğini dile getiren Necip Nasır, seçimlerin ardından ülke olarak normalleşme sürecinin de başladığını ifade etti.

Nasır, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların önü kesildi. Milletvekillerinin de etkisi arttı. Artık her vekil 3 gün Ankara'da, 4 gün de kendi bölgesinde çalışacak. Halkın nabzını tutacak. Milletvekilleri de sorunların çözümüne yönelik kanun teklifi verebilecek. 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisi içinde yer alma hedefimiz de devam ediyor. Savunma sanayi ve diğer alanlarda çok daha güçlü bir ülke olacağız. Hükümetimiz, adaleti sağlayan ve tüm toplumu kucaklayan bir anlayışla icraatlarını sürdürecek. 16 yıldır AK Parti hep sözlerinin arkasında durdu, bundan sonra da durmaya devam edecek”

KÖPRÜ ROLÜ ÜSTLENECEK
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, “İzmir milletvekili olarak hem ülkenin hem de kentimizin sorunlarının çözümünde aktif rol oynamak için çalışacağım. İzmir'de taraflar arasındaki eksik kalan diyalog sorunlarını gidereceğim. Merkezi yönetim ve yerel yönetim ile birlikte İzmir'in daha iyi yerlere gelebilmesi için çalışacağım. İş dünyası, esnaf, hemşeri dernekleri, sivil toplum kuruluşları ve tüm kesimlerin sorun, talep ve çözüm önerilerinin Ankara'ya iletilmesinde köprü rolü üstleneceğim” diye konuştu.

50 yıldır İzmir'de yaşadığını ve kente bir vefa borcu olduğunu dile getiren Nasır şunları söyledi:

“İzmir, dünyanın en güzel şehirdir. En büyük zenginliği de güzel insanlarıdır, hemşerilerim ile birlikte İzmir'in üstündeki tozları silkeleyerek inşallah İzmir'i hak ettiği noktaya getireceğiz”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 secmen
 26 Haziran 2018 Salı 00:41
Daha mazbatayı almadan bunu diyorlar da inşallah siz becerirsiniz. Siyasi tecrübenize mukabil söylediğiniz ümidindeyim.
 Seydiköylü
 25 Haziran 2018 Pazartesi 19:44
cek, cak... bugüne kadar eliniz armut mu topluyordu, göreceğiz yapacaklarınızı.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz