MENÜ
İzmir 12°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti heyetinden bilgilendirme turu: HDP yok!
Politika
27 Temmuz 2015 Pazartesi 10:53

AK Parti heyetinden bilgilendirme turu: HDP yok!

Davutoğlu, iki lideri bilgilendirmek üzere Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, başkanlığında bir heyet gönderiyor. Heyetin programında HDP yer almıyor.
Başbakan Davutoğlu, son günlerde yürütülen terör operasyonları ile ilgili dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye telefon açarak bilgi verdi.

Davutoğlu, bugün de iki lideri bilgilendirmek üzere Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, başkanlığında bir heyet gönderiyor.

Saat 16.00 ve 18.00'de yapılacak görüşmelerde MİT Müsteşarı Hakan Fidan da yer alacak. Heyetin programında HDP yer almıyor.
 
Muhalefet partileri zaman zaman AK Parti hükümetlerini kendilerine gelişmeler konusunda yeterince bilgi vermemekle suçlarken, uzun bir aradan sonra ilk kez muhalefetin bilgilendirilmesi Ankara'da memnuniyetle karşılandı.

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül başkanlığındaki heyet, ilk olarak saat 16.00'da terör operasyonları ve alınan önlemler konusunda CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu parti genel merkezinde bilgilendirecek.
 
Heyette Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Celalettin Lekesiz ve Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler yer alacak.
 
Aynı heyet saat 18.00'de ise MHP Lideri Bahçeli'yi partisinin genel merkezinde ziyaret edecek. (Hürriyet)
 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 İZMİRLİLER
 28 Temmuz 2015 Salı 08:28
ne tatili bu arkadaşlar yeni seçim olmadı mı lütfen hemen işbaşı yapınnn....
 İBRAHİM
 28 Temmuz 2015 Salı 08:27
çok dogal haklı buluyoruz...
 muhalif
 27 Temmuz 2015 Pazartesi 12:48
Türkiye olaganüstü günler yaşarken, yeni seçilmiş meclis tatilde olmamalıdır. meclis derhal açılmalı. 2.büyük parti konumundaki CHP. GEREKİYORSA İMZA TOPLAYIP, MECLİSİ ÇALIŞIR HALE GETİRMELİ. SINIR ÖTESİ OPERASYONLAR GEÇİCİ HÜKÜMETİN GÖLGESİNDE TAYYİP-FİDAN-EFKAN ALA YA BIRAKILMAMALI. MECLİSİ ÇALIŞTIRMAYACAKSAK,NEDEN SEÇİM YAPIYORUZ? SEÇİM SONUCUNU BEĞENMEYİP TEKRAR SEÇİM Mİ YAPACAĞIZ. BU TÖRER OLAYLARI ACABA BİR KURGUMU DİYE DÜŞÜNMEDEN EDEMİYOR İNSAN.MECŞİSİ GÖREVVE DAVET EDİYORUM....
 Tayfun
 27 Temmuz 2015 Pazartesi 11:27
EKonomik krizden sonra şimdi birde Guvenlik krizi cıktı her kes nereye gidiyoruz diye soruyor , bu ahvel ve şerait içinde elini taşın altına koyan tek parti CHP ki dogruyu yapıyor sorumluluktan kaçmayacagım diyor ,iyi ki chp var, aksi durumda bu ulkenin hem etnik hem de dinsel ayrısmanın-çatışmanın orta-dogu daki merkezi olması kacınılmaz...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz