MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Dağ'dan Kocaoğlu’na 'artı para'lı matematik sorusu: Doğru cevap hangisi olmalı?
Politika
20 Şubat 2018 Salı 15:44

AK Partili Dağ'dan Kocaoğlu’na 'artı para'lı matematik sorusu: Doğru cevap hangisi olmalı?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Dağ, artı para sistemiyle ilgili göndermede bulundu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na soru yöneltti.

EGEDESONSÖZ- İZBAN’da 15 Şubat’tan itibaren uygulamaya konulan artı para sistemi kentte tartışma konusu oldu.

25 kilometreyi aşan seyahatlerde tam biletlerden kilometre başına 7 kuruş, öğretmenlerden 5 kuruş, öğrenci ve 60 yaş biletlerinden ise 4 kuruş tahsil edilerek blokajın kaldırılması büyük yankı uyandırmıştı. Sistem vatandaşlar arasında gizlim zam olarak eleştiri konusu olmuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duruma göndermede bulundu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na seslenen Dağ, “Sayın Başkan; Sosyal medyada böyle bir soru ile karşılaştım, Ben işin içinden çıkamadım. Malum olduğu üzere siz iktisatçısınız, sizce doğru cevap hangisi olmalı?” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ahmet
 21 Şubat 2018 Çarşamba 08:22
Eyy hamza Dağ elektrik fiyatının artmasına nedenir ? Bu ayarlama veya zam neden İZBAN ayapıldı. Arabamızım geçmediği köprü zammı bizi niye etkiliyor.?
 Biihaber
 20 Şubat 2018 Salı 23:16
Eyyy dağ, izbana yatırım ve para harcamak istemiyoruz, eyyy belediye izban bilet fiyatını artır zarar ediyoruz diyen siz değilmisiniz?
 İZBAN Genel Müdürü Kim?
 20 Şubat 2018 Salı 22:10
Sayın Vekil, İZBAN Genel Müdürünü hangi kurum atıyor? Bilgi verir misiniz?
 volkan nicolas
 20 Şubat 2018 Salı 20:48
istanbul metrobuse neden laf etmez bu arkadaş? bu ortak bir şirket neden sadece aziz başkan muhatab oluyor?
 Ali Cengiz Kurt
 20 Şubat 2018 Salı 20:29
Bunu Başkana soracağına git İzban yöneticilerine sor.Malum izban ortak kuruluştur.
 İstatistik
 20 Şubat 2018 Salı 20:21
İnsanlar rakamlara baskı yapınca istediği sonucu görürler.İhracat rekor ithalat onun iki katı vatandaş sen bilme, dış ticaret açığı dünya rekoru vatandaş duyma, enflasyon ve işsizlik hesabında sepet içeriği değiştir, hesaplama formülünü değiştir.Büyüme rakamlarıda aynı şekilde.Çalışana emekliye ver %4 zam.Gıda fiyatlarından haberiniz varmı sayın vekil.Millet bankalara ve onun plastik kartlarına battı.Cep boş mutfak boş ekonomiden doğrudan sınıfta kaldınız.15 yıllık tercih bitti.
 
 20 Şubat 2018 Salı 19:48
aracın ötvsi 37.ötv nin kdvsi 18.bu araç 116bin tl ye satılıyorsa fabrika çıkışında bu araç kaç liradır.
 Çevre kentli
 20 Şubat 2018 Salı 19:35
Kamu hizmeti olan toplu ulaşımda; otobüslerde de problem var. 13.02.2016 tarihinde 90 dk aktarma hakkımız iptal adildi. İzban aktarma istasyonlarına 8 - 10 - 15 km lik hatlarda 2.86.- TL. ücret alıp aktarma hakkı verilmemesi ne kadar hakkaniyetli. Bu haksızlık siyasilerce neden dile getirilmiyor ?
 ANLAŞILMIYOR
 20 Şubat 2018 Salı 17:14
Metro-belediye otobüsleri-Tramvay -İzdeniz'de problem yok.Belediye ve Ulaştırma Bakanlığı ortaklığındaki İzban'da neden problem çıktı? İnsanın aklına belediye meclisinde ki Ak Parti'liler talimat aldılarda bunu yerine getirdiler ve bu sorun ondan mı çıktı? Şimdi akıl var mantık var: her türlü baskıya rağmen ulaşım için özel halk otobüsüne (rant) müsaade etmeyen belediye ve onun çalıştırdığı Metro-belediye otobüsleri- Tramvay-İzdeniz'de neden problem yok?
 Murat
 20 Şubat 2018 Salı 16:56
Sayın Dağ, İzmirli mobilyacılar bittik diyor, bu konuda bir fikrin var mı ?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz