MENÜ
İzmir 20°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Dağ'dan 'yürüyüş' eleştirisi!
Politika
19 Haziran 2017 Pazartesi 16:16

AK Partili Dağ'dan 'yürüyüş' eleştirisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’nü eleştirdi. Dağ, “MİT tırlarını durduran da, bunu haber yapan da, bugün yürüyen de aynı yerden talimat almaktadır” dedi.

EGEDESONSÖZ- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’nun MİT tırları davasından tutuklanmasının ardından Ankara’dan İstanbul’a başlatılan ‘Adalet Yürüyüşü’ hakkında açıklamalarda bulundu.

Dağ, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Allah insanı Eşref-i mahlukat olarak yaratmış. İnsana utanma duygusu vermiştir. İnsan mahremi açığa çıktığında çok utanır. Devletlerin de mahremi vardır. Soydaşlarına,dindaşlarına,mazlum ve mağdurlara yaptığı Yardımlar mahremdir. MİT  tırlarını durduran da, bunu haber yapan da, bugün yürüyen de aynı yerden talimat almaktadır. Eşref-i mahlukat olan insan da bulunan utanma duygusu bunlarda yoktur. Tuz yürüyüşü emperyalistlere karşı yapılırken bugün yapılan yürüyüş emperyalistler için yapılmaktadır”

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 İlçe sınırları
 19 Haziran 2017 Pazartesi 20:18
Sayın Dağ; Zamanın şehir plancısı il başkanının çizdiği Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırlarına bırakın diğer partilere oy verenleri Ak Parti seçmeni bile hala kızgın.O seçimde tek ilçe Bayındır o da çok az farkla kazanılmıştı.Bu iki ilçenin genel ve mahalli idareler seçimlerinde Ak Partiye verdiği oy sayısı olayı doğrular.Bu ilçelerde ilçe sınırlarının nasıl olmasını sormak olayı çözer.
 Milletin gündemi
 19 Haziran 2017 Pazartesi 19:39
Siyasetçilerle farklı çünkü et 50 tl nohut 15 tl mercimek kanadadan, nohut meksikadan,fasulye arjantinden, elma şiliden, et angustan,buğday ve saman bilmem nereden,enflasyon çift hane,işsizlik ortada.Ülkede tarım ve hayvancılığın hali belli.Et fiyatı arttı gümrük düşürüldü et eskisinden daha pahalı oldu,bakliyatta aynı kaderi paylaştı.Şimdilerde gündem inşaat demiri onunda akıbeti aynı olur.Sorunların temeline inilip kökten çözüm bulunmaz ise çok zor.16 nisanda ülkenin ticaret-sanayi ve turizmini kısacası ekonomiyi elinde tutan iller hayır dedi.2 ay geçti yapılan birşey yok.Bu ülke toprakları dünyada 4 mevsimi yaşayan ender coğrafyalardan ama biz gıdamızı ithal ediyoruz.Bırakalım günlük iç siyasi çekişmeleri bizim gidecek başka yerimiz yok.Tarım ve hayvancılığı bir an önce ayağa kaldırmaktan başka çaremizde yok.Ötekileştirmeyi bir kenara bırakıp ben yok biz varız o halde yaparız dediğimiz andan itibaren bizi kimse tutamaz
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz