MENÜ
İzmir
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Doğan: Kocaoğlu özür dilemelidir
Yerel Yönetimler
13 Eylül 2017 Çarşamba 12:50

AK Partili Doğan: Kocaoğlu özür dilemelidir

AK Partili Bilal Doğan, geçtiğimiz cumartesi günü İZBAN açılışı sırasında protokolü terk eden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu özür dilemeye çağırdı.

İZBAN'ın Selçuk'a uzatılması töreni esnasında yaşanan gerginliğin ardından töreni terk eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na, AK Parti Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Bilal Doğan'dan sert eleştiri geldi.

Egeli Sabah'a açıklamalarda bulunan Doğan şunları söyledi:

ADAYLIK ŞOVU YAPTI
"Kocaoğlu tahammülsüz, hoşgörüsüz, demokrasiyi içine sindirememiş bir tavır sergilemiştir. Başkan, törene katılan herkesi kucaklamak zorundadır. Sonuçta bu tören Aziz Kocaoğlu için değil, İzmir'in en büyük ulaşım projesi olan İZBAN projesi için düzenlenmiştir. İZBAN Kocaoğlu'nun değil, devletin malıdır. İzmir'in projesidir. Bu projenin anası da babası da İzmir Büyükşehir Belediyesi değildir. Bu projenin yapım giderlerini Kocaoğlu'nun cebinden değil, İzmirlilerin verdiği vergilerle karşılanmıştır. Kaldı ki bu projenin yüzde 70'lik gideri TCDD Genel Müdürlüğü'nce karşılanmıştır.

Sayın Kocaoğlu paydaşı olduğu böylesine önemli bir yatırımın açılış törenine çağrılmadığını iddia etti. Yapılacak tören için TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın bayram öncesi Sayın Kocaoğlu'nu 22 Ağustos saat 17.00'da, 25 Ağustos 2017'de 10.26'da bizzat arayarak kendisiyle görüşmüş ve İZBAN açılışlarının Sayın Başbakan'ın 8 Eylül'deki programına alındığını, detaylarını konuşmuşlardır. Sayın Kocaoğlu, İzmirlileri yanıltmıştır. Yaptığı İzmir ruhuna ve 9 Eylül coşkusuna yakışmadı. Selçuk'taki törende sergilediği tutum adeta bir adaylık şovuydu. Kocaoğlu özür dilemelidir"

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Skandal!
 13 Eylül 2017 Çarşamba 14:39
Niye ? MİLLİ İRADENİN seçtiği başkan yuhalanıyor, bir de özür mü dilesin? İZBAN konusunda da Karşıyaka ve Şirinyer tünellerini yapan belediye , istasyonları yapan belediye, karayolu alt-üst geçitleri yapan belediye , yaya alt-üst geçitleri yapan belediye ama işi biz yaptık diyen TCDD ve AKP. Bu neyin kafası ? Yaptığın iş var olan 200 yıllık hatta rayları değiştirmek bir de sinyalizasyon yapmak. Yaptığın sinyalizasyon da sürekli bozuluyor. Bunlar 200 yıllık hattın değeri şu kadardır deyip şu kadar yatırım yaptık diyorlar.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz