MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Doğan’dan Kocaoğlu çıkışı: Yeniden aday olacak!
Yerel Yönetimler
14 Ekim 2017 Cumartesi 15:27

AK Partili Doğan’dan Kocaoğlu çıkışı: Yeniden aday olacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, “Sayın Kocaoğlu, geçtiğimiz günlerde Yamanlar’da yapmaya talip olduğu tesis bu dönem hayata geçmezse tekrar aday olmak zorunda kalacağını açıkladı. Sayın Başkan yeniden aday olmak zorunda kalacak” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Başkanvekili Sırrı Aydoğan idaresinde gerçekleşen Ekim ayının son meclis toplantısında ana gündem maddesi Aziz Kocaoğlu'nun çok konuşulan adaylık açıklaması ve Yamanlar Katı Atık Bertaraf Tesisi projesi oldu.

KOCAOĞLU YENİDEN ADAY OLACAK!
Oturumda söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, çok konuşulacak sözlerin altına imza attı. Kentin başlıca sorunu haline gelen çöp tesisi üzerinden Başkan Aziz Kocaoğlu'nu eleştiren AK Parti'li Doğan, "Sayın Kocaoğlu, geçtiğimiz günlerde Yamanlar’da yapmaya talip olduğu tesis bu dönem hayata geçmezse tekrar aday olmak zorunda kalacağını açıkladı. Sayın Başkan yeniden aday olmak zorunda kalacak. Yaptığı açıklama aslında malumun ilanı. Sadece önümüzdeki dönem değil ondan sonraki iki dönem daha aday olmak zorunda kalacak. Çünkü bu tesis bu gidişle yapılamayacak. Allah, Başkan Kocaoğlu’na uzun ömür versin ama bizler bu tesis projesini hayata geçiremeyeceğini düşünüyoruz. Büyükşehir Belediyesi, projedeki tüm eksikliklerine karşın hükümetimizin desteğiyle izinleri aldı, üzerinden iki yıl geçti. Elinizden tutan yok, ama çivi dahi çakılmadı. Her seferinde övünüp durduğunuz katılımcı yönetim anlayışı bu projede rafa kalktı. "Ben yaptım oldu" diyerek yola çıkılan proje yargı engeline takılmıştır. Kendinizi oradaki halkın yerine koyun. Projeyi ÇED toplantısında öğreneceksiniz. Siz olsanız ne yapardınız? Bu katılımcı değil, dayatmacı yönetim anlayışıdır. Halka karşı zor kullanmaktır, baskıdır” diye konuştu.

11 KEZ İHALEYE ÇIKILIR MI?
AK Parti'li Doğan, belediyenin yeteri teknik beceriye sahip olmadığını savundu ve Çiğli'de aynı iş için 11 sefer ihaleye çıkıldığını belirtti.

Doğan, "Önümüzde bir Harmandalı örneği var. Bu çöplüğün Çiğli’den kalkması lazım. Yılan hikayesine döndü. Aynı iş için üç, dört hatta dokuz kez ihale yapıldığını gördük ama Harmandalı’ndaki olayı iddia ediyorum, değil Türkiye’de, dünyaya bile görmedik. Çiğli’deki tesisin işletmesi için ihale rekoru kırıldı. Aynı iş için tam 11 kez ihale yapılmış. Dünyada böyle bir rakam yok. Harmandalı çöp depolama alanında devamlılığı sağlayacak hizmet alımı 36 ayda 11 kez ihale edildi. İhale yapmayı bir türlü beceremediniz. Yarın öbür gün Yamanlar için ihaleye çıkıldığında ne olacak? Böyle giderseniz, Yamanlar Katı Atık Bertaraf Tesisi için de otuz kez ihaleye çıkarsınız" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 nicolas
 15 Ekim 2017 Pazar 01:15
sen aziz başkanla uğraşacına senın iktidarın neden 1 mt bile metro yapmadı onun hesabını ver..bayraklı hastanesi neden başlamadı onu soyle..kendi ağzınla belediye binası çürük diyosun ama senin zihniyet il milli eğitim mid binasını gasp ediyor o bine belediyeye verilmeliydi yazıklar olsun size
 misafir
 14 Ekim 2017 Cumartesi 23:09
Cahil çok, biri demiş ki Akşener Atatürkçü! Yahu ne çabuk unuttunuz Akşener'in kanunsuz cinayetlerin başı olduğunu! Eli kanlı katile Atatürkçü demez mi!
 
 14 Ekim 2017 Cumartesi 21:48
kocaoglu aday olursa bu sefer kaybedecek. Meral aksener hem Atatürkcü hem cumhuriyetci hem modern Türk kadını. Bu kadının aday koyacagı kişi İzmirde cok büyük oy alacak. İzmirdeki durum Akp yi istemeyen halkın chp ye zoraki oy atmasıdır. Ama artık güclü bir rakip var. CHP nin izmirde işi hiç kolay olmayacak. Bu dediklerim Kocaoglu aday olursa gecerlidir.
 Hata
 14 Ekim 2017 Cumartesi 21:40
Aday olur olmaz siz niye bunlarla zamanınızı heba ediyorsunuz.Siz İzmir‘de neler yapılması gerekiyor, İzmir‘li ne istiyor onlarla uğraşınız.Ak Parti olarak İzmir‘de seçim kazanmak istemiyorsanız Sayın Kocaoğlu ile uğraşmaya devam edilsin, gelen bakan ve yetkililer Torbalı-Kemalpaşa bazen Selçuk ardından İzmir bitti istikamet havalimanı.Aynı hikaye devam eder.Bakınız diğer büyükşehirlere metro yapımı için hazineden yapılan yardım İzmir‘e yapılmıyor bu yardımı bu şehirede verilmesi için uğraşınız.Belediyenin kendi yapmak için Ankara‘ya gönderdiği metro projeleri onay için bekliyor, bunları acil onaylanmasını sağlayınız.Belediyenin yaptığı başarılı çalışmalarda yanında olunuz (süt kuzusu-zeytin ağaçları-toplu ulaşım vs) Herşey İzmir için birlikte yapıyoruz mesajını veriniz.Konuşmaya başlayan her kademede ki Ak Partili başlıyor Kocaoğlu sözü bitiyor Kocaoğlu.Toplumda artık pirim yapmıyor aksine Sayın Kocaoğlu‘na yarıyor.Yazılmış evet Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırları Ak Partinin İzmir‘deki en büyük hatası neden hala milletin istediği gibi düzeltilmiyor.Yapıcı olmak başarıyı getirir herşeyi eleştirmek günü bitirir.
 Öneri
 14 Ekim 2017 Cumartesi 19:13
Milletvekili Taha Aksoy, Bakan Binali Yıldırım aday çıktı olmadı.Hazır mecliste çoğunluk elde iken kanunlarda değişiklik yapıp "Cumhurbaşkanı seçilen aynı zamanda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmiş olur" en akıllıca çözüm olur.Çünkü Ak Parti yapıldığından beri insanların bu iki ilçe sınırlarına tepkisi yüzünden kendi seçmeninden oy alamıyor.Genel merkezede bunu kimse anlatmıyor.Bayraklı ve Karabağlar dan bahsediyorum.Artık 15 yıldır kayıtsız şartsız destek veren eğitim seviyesi yüksek olan kesim konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor.Koltuklarda oturanlar artık eski bitti Ankara‘ya anlatın, çözüm isteyin yoksa 2019 hiç kolay değil.Metro ve İzmir hayati öneme haiz.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz