MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Doğan'dan Selvitopu'na yanıt: Aklı bugün mü başına geldi
Politika
17 Ocak 2019 Perşembe 17:28

AK Partili Doğan'dan Selvitopu'na yanıt: Aklı bugün mü başına geldi

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, Muhittin Selvitopu’nun Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na yaptığı çağrıyı eleştirdi, “Aklı bugün mü başına geldi” dedi.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun yaptığı ‘Bakanlık kentsel dönüşümde riskli alanı kaldırarak yetkiyi bize devretsin, biz yapalım’ açıklamasına sert tepki gösteren Doğan, “Selvitopu, Büyükşehir Belediyesindeki otuz yılı aşan görevinin büyük bölümünü kentsel dönüşümle ilgili üst düzey bürokrat olarak yaptı. Karabağlar'daki çarpık kentleşmenin tarihi kırk yıl geçmişe dayanıyor. Kendisi çarpık kentleşmenin önüne geçecek bürokratik iradeye sahip iken bunu gerçekleştiremedi. Çarpık kentleşmenin düzenlenmesi için de önünde uzun yıllar fırsat olmasına rağmen elini taşın altına koymadı. Ne zaman ki bakanlık bu problemi halktan yana tavır koyarak düzeltmeye çalıştı, Muhittin Bey ve zihniyeti siyasi kaygılarla kentsel dönüşümü kullanarak pirim yapmaya çalışıyor ama Karabağlarlı hemşehrilerimiz artık bu boş sözlere inanmıyor” dedi.

“AKLI BUGÜN MÜ BAŞINA GELDİ?”
Selvitopu’nun siyasi fırsatçılık yaptığını ifade eden Doğan, “Seçime beş kala olayı üstlenmek için blöf mahiyetinde açıklama yapan Selvitopu, beş yıllık başkanlığı sürecince bu görevi talep etmedi. Başkanın aklı bugün mü başına geldi? Kendisi vatandaşın aklıyla oynamaya çalışmak yerine zamanında hizmet etmeyi hedef tutsaydı Karabağlar halkı bu kadar zaman mağdur olmazdı. Sayın Başkan merak etmesin, 31 Mart seçimlerinde halkımız bize görev verecek ve bizim de ilk yapacağımız iş Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile beraber kentsel dönüşümü vatandaşımızın menfaatine, yerinde dönüşüm ile gerçekleştirmek olacaktır” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Karabağlar lı
 18 Ocak 2019 Cuma 03:26
Helal olsun başkanım güzel söylemişsiniz... Bunca zamandır neredeydin?? Kaybedeceğini anlayıncamı konuşuyorsun muhittin bey, demezlermi adama...
 Cengiz cansız
 17 Ocak 2019 Perşembe 23:58
Yusuf isimli yorumcu kimin seçmeni olduğun belli bizim başımıza ne geldiyse plansızlıkdan geldi gecekondular yolların darlığı abuk subuk plansız yapılar sen git köyde yaşa planlı şehirde yaşama kayık değilsin.
 Yusuff
 17 Ocak 2019 Perşembe 22:45
Ya muhittin icin gucun plan yapmak.haritacisin diye plandan baska bisey yapmadin.hep plan hep plan icraat yooook haklisin zaten icraata gerek yok plan olsun gerisi olur!
 Cengiz cansız
 17 Ocak 2019 Perşembe 18:07
Sn bilal doğan karabağlarla ilgili kentsel dönüşüm projeleri başbakanlıkda sümen altında bekledi iktidarınız toki ye yaptırmanın derdine düştünüz sizin derdiniz toki üzerinden cukka biz bunu yemeyiz.
 Lombak
 17 Ocak 2019 Perşembe 18:01
5 yıl koltuğa gömülü oturdu. Seçime 3 ay kala başverdi. Hadi ordan!
 Gürkan
 17 Ocak 2019 Perşembe 17:42
Kendi söylediğine kendisi inanıyor mu ?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz