MENÜ
İzmir 18°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Hotar, Karşıyakalı iş kadınları ile buluştu
Politika
11 Aralık 2017 Pazartesi 12:23

AK Partili Hotar, Karşıyakalı iş kadınları ile buluştu

AK Parti İzmir Milletvekili Prof.Dr. Nükhet Hotar KARİŞKAD Karşıyakalı İş Kadınları Derneği'ni ziyaret etti.

KARİŞKAD Karşıyakalı İş Kadınları Derneği’nin çalışmalarını inceleyen Hotar, burada aktif olarak çalışıp,hem meslek edinip hemde ev ekonomilerine katkı sağlayan kadınların özverili çabası ve faaliyetlerini Ankara'dan ilgiyle takip ettiğini belirtti.

Verimli projelerle ilçede ses getiren Karşıyaka İş Kadınları derneğine Başarı temennisinde bulunan Prof.Dr. Nükhet Hotar yaptığı açıklamada  ;

"Sağlık Bakanlığımızın başlattığı projeye destekle  ilgili İzmir'de bir ilke imza atmışlardır. Prematüre doğan bebeklerin annelerinin hastanelerde  kendilerini ev ortamında hissedebilecekleri özel odalar yaptırarak, farkındalık ve örnek oluşturma noktasında önemli bir adım atmışlardır, ayrıca Avrupa birliğine kadın istihdamı konusunda hazırladıkları projeyle destek de alacaklarına inanıyor, Karşıyaka Kadınlar Derneğini tebrik ediyorum" dedi.

Hotar'ın dernekle ilgili alakasından ötürü mutluluk duyan dernek üyeleri, milletvekili Hotar'ın bu ziyaretini sevinçle karşılamışlardır.

KARİŞKAD Başkanı Nil Güneri, AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar’ın kendilerini ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek:

 “Sayın vekilim derneğimizin çalışmalarını Ankara dan izliyormuş. Bizleri tanımak ve neler yaptığımızı görmek için geldi. Bizler iş dünyasında ve her alanda kadın varlığının güçlenmesini istiyoruz. Kendisi her zaman bize destek olacağını ve tekrar geleceğini söyledi” dedi.

Hotar’a ziyareti sırasında AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu ve teşkilat mensupları  eşlik etti.

Ziyaret sonrasında Başkan Güneri tarafından günün anısına Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar'a bir plaket takdim edildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz