MENÜ
İzmir 16°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Kaya’dan Selvitopu’na fotoğraflı yanıt : Bakanlıkla görüşmedin mi?
Politika
6 Ağustos 2020 Perşembe 13:34

AK Partili Kaya’dan Selvitopu’na fotoğraflı yanıt : Bakanlıkla görüşmedin mi?

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun, yerel yönetimlerin kentsel dönüşüm süreçlerine dahil edilmediğine yönelik ifadelerine cevap verdi. Kaya, Selvitopu'na, "Bakan Yardımcısı ve bürokratlar ile defalarca görüştünüz, hatta iki hafta önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda değil miydiniz?" diye sordu.

EGEDESONSÖZ- Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun kentsel dönüşüm süreçlerine yerel yönetimlerin dahil edilmediğine yönelik olarak yaptığı açıklamasının ardından AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'dan cevap geldi.

-BAŞKAN SELVİTOPU: MESLEĞİ AVUKATLIK OLAN VEKİLE HUKUK ÖĞRETECEK DEĞİLİZ!

Karabağlar Belediye Başkanı'nın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile görüştüğünü söyleyen Kaya, o ziyarete ilişkin bir fotoğraf paylaşarak şu açıklamayı yaptı:

"CHP'li Karabağlar Belediye Başkanı Sn. Selvitopu, kentsel dönüşüm süreçlerine yerel yönetimlerin alınmadığını öne sürmüş. Nisan 2017'de bir önceki Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Mehmet Özhaseki ile Ankara'da bir araya gelerek karşılıklı değerlendirmelerde bulunan kendisi değil mi! 

Hafıza-i beşer nisyan ile malüldür. CHP'li Sn. Selvitopu sürekli dava açıp adliye koridorlarında koşuşturmaktan unutmuş olabilir, hatırlatalım. Bakan Yardımcısı ve bürokratlar ile defalarca görüştünüz, hatta iki hafta önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda değil miydiniz! ?

?Üniversiteye dava aç ve engelle, kentsel dönüşüme dava aç ve engelle, spor tesislerine dava aç ve engelle, Karabağlar'a yapılacak tüm yatırımların karşısında ol, Bakan ile görüş, Bakan Yardımcısı ve bürokratlar ile görüş, sonra da çıkıp "sürecin içerisine dahil edilmiyoruz" de. ?

Daha iki gün önce Karabağlar'da kentsel dönüşüm bölgesinde muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla buluştuk. Gördük ki, vatandaşlarımız sizin istemezükçülüğünüzden, dava açma hastalığınızdan bunalmış, bıkmış. Daha önce de söyledim, kentsel dönüşüm üzerinde siyaset yapılacak bir malzeme değildir."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 SOKAK
 6 Ağustos 2020 Perşembe 14:08
Sayın KAYA'nın "...kentsel dönüşüm üzerinde siyaset yapılacak bir malzeme değildir" ifadesine aynen katılıyorum. Zaten Sayın SELVİTOPU'da bu konu üzerinden siyaset yapmadan çalışmalarını sürdürmektedir. Bak işte ortak yol bulunmuş oldu.
 Komedi
 6 Ağustos 2020 Perşembe 13:54
biz yapacaktık ama engellediler de moda oldu. iş yapmak isteyen önce 4.5 km'lik otogar metrosunu yapar. 2.5 milyarlık projeye bu yıl sadece 3 bin lira ödenek ayrılmış. Üniversiteye dava açıldığı söyleniyor. Üniversite istemiyoruz, planlar iptal olsun diye mi dava açılmış? Bakanla görüşünce sürece dahil mi olmuş oluyor?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz