MENÜ
İzmir 19°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Kırkpınar’dan Kurban Bayramı mesajı
Politika
19 Ağustos 2018 Pazar 10:45

AK Partili Kırkpınar’dan Kurban Bayramı mesajı

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti İzmir Milletvekili Kırkpınar, bayramın birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olması temennisinde bulundu.

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Kurban Bayramı’nın, milletin her zamankinden daha çok kenetlendiği, birbirine daha sıkı sarıldığı, samimiyetle kucaklaştığı özel günlerden birisi olduğunu vurguladı.

Kırkpınar mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kurban Bayramı bütün müminlerin İbrahim-i bir arayışla Rabbimizin kendilerine lütfettiği nimetlere şükranlarının bir ifadesi olarak Kurban ibadetini eda ettikleri mübarek vakitlerdir. Kurban, sahip olduklarımızı ihtiyaç sahipleriyle paylaşmanın tadına varma fırsatı, katılaşan kalplere, hayatın ve varoluşun gerçek anlamını unutan zihinlere öze dönüş çağrısı içeren bir hikmetler bütünüdür.  Kurban Bayramı, rahmetin ve bereketin, bolluk içinde yaşandığı, milletimizin her zamankinden daha çok kenetlendiği, birbirine daha sıkı sarıldığı, samimiyetle kucaklaştığı özel günlerimizden birisidir. Bu Bayram günlerini, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, üzüntülerin yerini sevincin alması, sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesi, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramının; ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, milletimizin huzur ve mutluluğuna, barışa, kardeşliğe ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, tüm İslam aleminin, ülkemizin ve İzmirli hemşerilerimizin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz