MENÜ
İzmir 17°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Şengül: Zeybekci sokakta ciddi destek görüyor
Politika
11 Aralık 2018 Salı 09:16

AK Partili Şengül: Zeybekci sokakta ciddi destek görüyor

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin İzmirliler tarafından çok iyi tanındığını ve sokakta da destek gördüğünü söyleyen Şengül, İzmir’in kaliteli hizmete hasretinin 31 Mart’ta son bulacağını dile getirdi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen Haftalık olağan İl Yönetim Kurulu toplantısında Başkan Şengül, ilçe koordinatörleriyle de bir araya gelerek, yerel seçim öncesi yapılan son çalışmalar hakkında bilgi aldı. Teşkilat içindeki heyecan, istek ve birliktelikten memnun olduğunu söyleyen Şengül, sağlanan bu motivasyonun kendilerini başarıya ulaştıracağını vurguladı.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin İzmirliler tarafından çok iyi tanındığını ve sokakta da destek gördüğünü söyleyen Şengül, İzmir’in kaliteli hizmete hasretinin 31 Mart’ta son bulacağını dile getirdi.

BELEDİYECİLİK, SADECE PROJE YAPMAK DEĞİL
Başkan Şengül, “Belediyecilik, sadece proje yapmak değildir. Aynı zamanda halkla sürekli iletişim içinde olmayı ve kenti vatandaşın talepleri doğrultusunda yönetmeyi de gerektirir. AK Partili belediyelerin Türkiye genelinde yaptıkları ise, zaten bu konuda örnek teşkil etmektedir. İzmir halkı da AK Parti’nin başarılı olacağını ve çok iyi işler yapacağını biliyor, bundan şüphe duymuyor. İnanıyorum ki 31 Mart, İzmir’in hak ettiği noktaya doğru hızla ilerlediği günlerin başlangıcı olacaktır. Bu noktada her zaman kendimiz olacağız. İzmir halkına, inanmadığımız hiçbir şeyi söylemeyeceğiz. Samimiyetle yaklaşarak, İzmir’in gönlüne gireceğiz” dedi.

BİRBİRİMİZİN OLUMLU YÖNLERİNİ ÖN PLANA ÇIKARACAĞIZ
Teşkilata da mesaj veren Başkan Şengül, “İlçe belediye başkan adaylarımızın belirlenmesi noktasında çalışmalarımız sürüyor. Adaletli davranarak, İzmir’e en iyi katkıyı sunacak isimleri belirleyeceğiz. Teşkilat olarak çok iyi noktadayız. Heyecanımız ve motivasyonumuz üst düzeyde. Bundan sonra da birbirimizin olumlu yönlerini ön plana çıkararak yolumuza devam edeceğiz. Biz bir ekibiz. Hepimiz, bir ve beraber olunca anlam ifade ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 DENİZ
 11 Aralık 2018 Salı 22:32
hangi sokaklarmış onlar merak ettim çok eğleneceğiz yine çok Sayın Binalide de eğlenmiştik bunda daha çok hoppaaaa
 Bülent ışık
 11 Aralık 2018 Salı 20:23
Ankara'da ki gibi kaliteli hizmet ise eksik olsun. Elli kere yazdım buraya. Ankara havaalanına gidiş toplu ulaşım ile öğrenci ve tam 11 lira.Aynı mesafe İzmir'de öğrenci 3 lira.Aktarma ile 1.85 lira.
 ALİ
 11 Aralık 2018 Salı 19:08
Hadi yaa en zor senin işin bile bile polyanacılık oynuyorsun, gerçekten durumuna üzülüyorum bari Hamza Dağ ı yapsaydınız belki o şok oy düşüşüne bir nebze engel olabilirdi. Ama o da başına gelecekleri tahmin etti ki, hiç topa girmedi akıllı adam, karizmayı çizdirmedi.
 Oğuz Kaan
 11 Aralık 2018 Salı 18:30
Zeybekçi'ye geçen gün sokakta ben de destek verdim. Garibim Karşıyaka sokaklarında kaybolmuş, "sahile nasıl giderim?" diye sordu. İnsanlık öldü mü? Bende elinden tutup anıta kadar götürdüm. "Aaa, ne güzel bir anıtmış bu." dedi.
 
 11 Aralık 2018 Salı 16:06
Haklısınız. Misafire iyi davranalım. İzmir bu konuda moderndir. Binali Yıldırımı nasıl misafir ettiysek, Zeybekçiyi'de misafir eder 31 Mart akşamı yolcu ederiz kendisini
 ne kadar doğru
 11 Aralık 2018 Salı 15:49
Belediyecilik proje yapmak değildir Sayın Şengül bu sözünüzü alkışlıyorum. İktidar da proje yapmak değildir. Çandarlı limanı ne oldu? Oraya harcanan para ne kadar? Çandarlı limanının arazisini kim planladı bu planın devlete maliyeti nedir? İzmir'de kamu arazilerinin planlamasını kim yapıyor? Planlama ücretleri normal mi?
 Işık Dikicigil
 11 Aralık 2018 Salı 15:43
SİF KAF SİNKAF. KAFSİN KAF. İZMİRLİ AKP Lİ yok mu ? Neden ithal ADAY
 İzmirce
 11 Aralık 2018 Salı 15:01
Konu İzmir olunca futbol takımı tutar gibi siyasi partiyi belediye seçimlerinde tutmayız. Ya Ankara İzmir'i anlamıyor ya Ankara'da bulunan veya Ankara ile irtibatlı olanlar İzmir'i anlatamıyor.Metro istiyoruz metro. Milletin elinde mikrofon yok başta Ak Parti seçmeni olmak üzere biz hayat pahalılığı ile baş edemezken ister hediye ister satın alınsın VIP JUMBO JET milletin gündemini oluşturuyor basın yazmasa bile.
 KARSIYAKALI
 11 Aralık 2018 Salı 12:49
bence yanlıs sokaklarda gezıyosunuz :))
 Bornovalı
 11 Aralık 2018 Salı 12:44
Her gün TV' de boy gösteren herhangi bir kimsenin yüzü herkes tarafından tanınacaktır.Şenol Güneş'te gezerse tanınır. Ayrıca. Sn. Şengül herhalde sempati dersleri almış olacak ki , devamlı gülücükler saçıyor.Ancak seçilmenin yolu bu değil. Seçtirmesi için muhaliflerin kendisine sorduğu sayısız sorulara makul/ inandırıcı cevaplar vermesi gerek- Bunu ise yapamıyorlar.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz