MENÜ
İzmir 16°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Sürekli'den CHP'ye 'Banu Özdemir' çağrısı: Kulağınızın üzerine yatmayın!
Politika
22 Mayıs 2020 Cuma 14:28

AK Partili Sürekli'den CHP'ye 'Banu Özdemir' çağrısı: Kulağınızın üzerine yatmayın!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'de camilerden yapılan müzik yayını ile ilgili olarak gözaltına alınan CHP İzmir eski İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir üzerinden açıklama yaptı.

EGEDESONSÖZ- İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, Müftülüğün merkezi ses sistemini sabote ederek kentte bazı camilerin hoparlörlerinden müzik yayını yapanlar ile eylemi övücü ve destekleyici ifadelerle sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunanlar hakkında yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan CHP'li Banu Özdemir ile ilgili olarak AK Parti cephesinden bir açıklama geldi.

İl Başkanı Kerem Ali Sürekli tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Dini değerlerimize yönelik saldırıları övünerek ifşa edip, odak haline gelen ve hakkında soruşturma başlatılan CHP İl Eski Yöneticisi ile ilgili parti disiplin sürecini işletmek niyetindeler mi merak ediyoruz? Öyle ki; bu kulak üstüne yatılamayacak kadar hassas bir mesele" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 gülerim
 22 Mayıs 2020 Cuma 22:05
Gülerim ben buna! Dombra çalınırken ses yok, parti propagandasına ses yok, camide parti toplantısına ses yok, bu neyin tepkisi? Herkes işin farkında, geldiğimiz nokta damatın suratında besbelli artık! Sizi bu provokasyonlar da kurtaramayacak, gidicisiniz!
 süleyman
 22 Mayıs 2020 Cuma 17:14
Geçiceksiniz bunları.CHP li belediyeler müthiş bir yardım organizasyonu yaptılar.Afalladınız.Engellemeye çalıştınız.Engelleride aştılar.Yüreğir provakasyonunu yaptınız.AVM leri camilerden önce açtınız.Bunu örtmek için gavur İzmir düsturunuzdan camide şarkı provakasyonu patladı.Hergün oy kaybediyorsunuz.Çırpıdıkça batıyorsınuz.
 Komedi
 22 Mayıs 2020 Cuma 14:45
Her gün bir polemik peşindeler.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz