MENÜ
İzmir 10°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Sürekli'den iki ilçede yoğun mesai
Politika
17 Ağustos 2017 Perşembe 12:06

AK Partili Sürekli'den iki ilçede yoğun mesai

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, "16 yıldır milletin emrinde olmaya devam ettik. Allah nasip ederse bundan sonra da hizmete, milletimizin emrinde olmaya devam edeceğiz." dedi.

Meclisin tatile girmesiyle birlikte sahadaki çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Buca ve Tire ilçelerinde ziyaretlerde bulundu. Buca'da geçtiğimiz günlerde iki aylıkken yaşamını yitiren Mehmet Gökalp bebeğin ailesini ziyaret eden Sürekli, baş sağlığı dileyerek acılarına ortak olduğunu dile getirdi.

Tire'de Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Sürekli, bir süre önce babasını kaybeden Tire Devlet Hastanesi Başhekimi Fatih Hayali ile bir araya gelerek baş sağlığı diledi. Bir hafta önce saldırıya uğrayan Tire 112 Komuta Merkezi'ni de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Sürekli daha sonra Işıklı Mahallesinde vatandaş ve esnafı ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi. 

"14 AĞUSTOS 2001 TÜRKİYE İÇİN MİLATTI"
Işıklı Mahallesindeki konuşmasında AK Parti'nin bir millet hareketi olarak yola çıktığını ve bir çok başarıya imza attığını vurgulayan Sürekli, şunları ifade etti:

"16 yıllık hikayenin başlangıcından öncesine baktığımızda Türkiye'de istikrarsız ve finansal açıdan çökmüş siyasi ve ekonomik bağımsızlığını kaybetmiş bir devlet ve artık umudunu kaybetmiş bir millet vardı. Böyle bir ortamda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yasaklı olduğu bir dönemde Türkiye'de bir millet hareketi başladı. 14 Ağustos 2001 Türkiye tarihi açısından bir milattı."

Sürekli, AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren yoluna milletle devam ettiğine ve bundan sonra da aynı şekilde ilerleyeceklerine işaret ederek, Türkiye'nin artık dünyada parmakla gösterilen bir ülke konumunda olduğunu bildirdi. 

AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren tüm seçimlerden yüz akıyla çıktığına değinen Sürekli, "Türkiye'ye bu büyük hizmetleri yapan kadrolar olarak biz her zaman milletimizin emrindeyiz." diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz