MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Sürekli’den müjde: Merkezde 3 ilçeye TOKİ geliyor!
İnşaat/Emlak
2 Aralık 2017 Cumartesi 22:53

AK Partili Sürekli’den müjde: Merkezde 3 ilçeye TOKİ geliyor!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli TOKİ’nin dar gelirliye ucuz konut projesinin müjdesini verdi. Sürekli, “Belediye başkanlarına ‘yer bulun’ dedik. Biz de bakıyoruz. Çiğli, Karşıyaka ve Bayraklı’da TOKİ yapacağız” dedi.

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, kent genelinde dar ve orta gelirli ile emekliler için inşa edilen TOKİ projelerinin merkezde de yapılacağını söyledi. 

TOKİ’nin kent genelinde uzun süredir sadece Tire, Torbalı, Ödemiş, Kınık, Kemalpaşa ve Selçuk gibi uzak ilçelerde yaptığı/projelendirdiği konutların Bayraklı, Çiğli ve Karşıyaka’da da yapılacağını belirten Sürekli, “TOKİ İzmir’i pilot il seçti. Çalışmalar sürüyor. Buralarda proje yapmak istiyoruz. Ben, Karşıyaka belediye başkanına da söyledim. Başkanlarımız arsa üretsinler. Hazineyle de biz görüşeceğiz. Arsa üretimleri olursa merkez ilçelerde çok büyük konut sayısına sahip proje yapma çalışmamız var. Genel başkan yardımcımız Hamza Dağ ile birlikte ikinci bölge milletvekilleri olarak takip ediyoruz” dedi. 

KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜ VE STAD PROJESİ 
“9 Eylül’de Karşıyaka Stadı’nın temelini attık ama orada imar planlarıyla ilgili çalışmalar devam ederken 51 adet itiraz geldi. Bakanlık itirazları ret etti. Bundan sonra dava açılır mı bilemem ona yargı karar verir. Buradan sesleniyorum. Bırakın engellemeyi bu stadı Karşıyaka’ya yapalım. Destek verin. Kent stadına kavuşsun. 

Kulüp 105 yıllık tarihe sahip. Bir taraftar olarak, Karşıyakalı olarak sonuna kadar yanınızdayım. Kulübün sıkıntılardan kurtulması için şirketleşme çalışmaları sürüyor. Bir komite kuruldu. Ben de onlarla görüşüyorum. Umut dolu olacağız. Karamsarlık yok. Mücadele etmekten geri durmayacağız. Alsancak Stadı’nda da itirazlar ret edildi. Biz ne olursa olsun üç stadı da yapacağız”

"İZMİR İYİ YÖNETİLMİYOR"
Sürekli, İzmir’deki CHP’li yerel yönetimleri de eleştirdi. Sürekli, “İzmir iyi yönetilemiyor. CHP’li belediyelerin, özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ‘biz ne yaparsak yapalım, çalışmasak, üretmesek de İzmirliler bizi seçer’ diye düşünüyorlar. Başı da Aziz Kocaoğlu çekiyor.Büyükşehir başkanından ne duyuyorsunuz? Hep sitem, hep şikayet. Çıkıyor ‘bize hakkımız verilmiyor’ diyor. Hep ağlıyorlar, algı operasyonu yapıyorlar. İzmir, İller Bankası’ndan en fazla pay alan ikinci ildir. Biz kimsenin iradesine ipotek koymuyoruz. 15 yıldır kimsenin hayat tarzına müdahale etmedik, etmeyeceğiz. İzmirliler bu dönem icraata göre oy kullanacaklar. Buna inanıyorum” diye konuştu. 

Milletvekili Sürekli, İzmir’in farklı ilçelerindeki hastane projeleriyle ilgili de konuşurken Başbakan Binali Yıldırım’ın önümüzdeki ilk İzmir programının güzergahının Bornova, Bayraklı ve Kemalpaşa olacağını söyledi. Sürekli, programın tarihinin henüz netleşmediğini de ifade etti. 

Sürekli ayrıca  ülke ve dünya gündemine ilişkin açıklamalarda bulunurken gelen soruları tek tek yanıtladı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Doğan
 4 Aralık 2017 Pazartesi 11:11
Mesela TOKİ vatandaşın evini alırken acaba 8 kat yapılacak buna karşı size 3 daire verilecek diyerek sözleşme imzalıtıp daha sonra 8 katı 16 kata çıkarıyormu vatandasa ev ilavesi veriyormu sayın sürekli. Mesela örnekköy de vatandaşlarla konuşsanız. TOKİ vatandaşı aldatıyormu necdersiniz. 8 kata karşılik 3 daire. 16 kata çıkar yine 3 daire ne dersiniz olurmu böyle bir araştırın.
 Bülent ışık
 3 Aralık 2017 Pazar 19:45
Ankara havaalanına toplu ulaşım ile gitmek 11 lira.istanbul da 6 lira.izmir 'de tam 2.60 öğrenci 1.50 lira 65 yaş üzeri bedava.
 KAZIM EMİR
 3 Aralık 2017 Pazar 06:48
ANGARA,İSTANBUL MUHTEŞEM YÖNETİLİYOR ONUN İÇİNMİ NİHANET,ONUN İÇİN BELEDİYE BAŞKANLARINI İSTİFA ETTİRDİNİZ
 Seydiköylü
 3 Aralık 2017 Pazar 00:42
Türkiye iyi yönetilmiyor !
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz