MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Sürekli’ye TBMM’de kritik görev
Politika
10 Ocak 2018 Çarşamba 21:38

AK Partili Sürekli’ye TBMM’de kritik görev

İzmir Milletvekili AK Partili Kerem Ali Sürekli, uyuşturucu madde bağımlılığı ve nedenlerinin ve alınacak tedbirlerin tespit edilmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu Üyesi seçildi.

EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) kurulan uyuşturucu madde bağımlılığı nedenlerinin ve alınacak tedbirlerin tespit edilmesi maksadıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu’na seçildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun uyuşturucuyla mücadele konusunda kararlı adımlar attığı günlerde komisyon ilk toplantısını gerçekleştirdi. Vekil Sürekli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sadece bağımlı bireylerin hayatını karartmakla kalmayıp başta ailesini ve tüm toplumumuzu etkileyen uyuşturucu illeti ile etkin mücadele için önemli katkılar sağlayacak olan komisyonumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bizlerde bu önemli komisyonun üyesi olarak üzerimize düşen tarihi sorumluluğun bilinci ile hareket edecek, var gücümüzle çalışacağız. Şimdiden toplumumuzun her kesiminin katkılarını ve desteğini bekliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 tuna
 11 Ocak 2018 Perşembe 12:19
parti teskilatında hangi kişinin bir tek sorununa ilgi gosterdin de taRİHİ SORUMLULUKLA VAR GUCUNKE CALISACAGIM DİYORSUN??pARTİ TOPLANTILARINA BİLE UGRAMIYORDUN SECİLENE KADAR GECECEKSİN BUNLARI
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz