MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Vekil Özalan’dan İzlanda çıkışı!
Politika
10 Haziran 2019 Pazartesi 12:11

AK Partili Vekil Özalan’dan İzlanda çıkışı!

Eski milli futbolcu olan AK Parti İzmir Milletvekili Özalan, İzlanda’da yaşananlar ve sonrasında Türkiye’nin verdiği nota için açıklamalarda bulundu. Özalan, maçı izlemek için İzlanda'ya gideceğini belirtti.

EGEDESONSÖZ- Futbol oynadığı yıllarda hırsıyla ve mücadele azmiyle tanınan AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, milli takıma yönelik İzlanda’da yapılan uygulama için sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Geçmiş yıllarda gerçekleşen İngiltere maçında dönemin dünyaca ünlü futbolcusu David Beckham’ın penaltı kaçırmasının ardından verdiği tepki ve Türkiye-İsviçre karşılaşması sırasında ve sonrasında yaşanan olaylardaki refleksleriyle hafızalardaki yerini koruyan Özalan önemli ifadeler kullandı.

Türkiye futbolunda başarıları ve tutkulu oyunuyla tarihe geçen Vekil Özalan İzlanda’da havalimanında 3 saat bekletildikten sonra ülkeye alınan milli takım için mesaj yayınladı. Türkiye’nin İzlanda’ya verdiği notayı destekleyen Özalan, “Milli takım formamızı büyük bir şerefle terletmiş, bu onurlu formayı en çok giyen futbolculardan birisi olarak Milli takımımıza İzlanda’da yapılan saygısızlığın asla kabul edilemez olduğunu ve gerekli cevabın millilerimiz tarafından en iyi şekilde verileceğini çok iyi biliyorum. İzlanda devletine nota veren devletimizin dik duruşuyla ve milletimizin desteğiyle, büyük ve güçlü Türkiye için yeni zaferler kazanmaya devam!” dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 izmirli
 11 Haziran 2019 Salı 09:14
ahmetçim sülalem arap değil, bu yeter bro.. sen kendininkileri araştır fazla gelir benimkiler sana...:))
 
 11 Haziran 2019 Salı 08:21
İsviçre maçında başımızı yakan adam bu değilmi?
 İzmir'li
 11 Haziran 2019 Salı 00:29
adamı bırak karşıyaka'dan sormadan bornova'ya gidemez gerçi CHP'den de var ithal milletvekilleri yazık yazık topçu, sendikacı, genel başkan, eş, dost bu millet bir gün hepinizden hesap sorar amacınız nedir diye. İzmir'e hizmet edin İzmir ve İzmir'li kimsenin arka bahçesi değildir.
 ahmet
 10 Haziran 2019 Pazartesi 16:27
izmirli,sülalende izlanda'lı var herhalde :))
 necdet
 10 Haziran 2019 Pazartesi 14:28
yahu alpay yüzünden biz finallerden olmamıştık. O penaltı yüzünden fair play ödülü almış Sonra da bir seferinde saçma sapan bir penaltı yapmıştı. Beckham'a yaptığı hareket ie ne kadar fair playden anladığını gördük. Miletvekili mi? ????
 izmirli
 10 Haziran 2019 Pazartesi 14:09
alpay sen de konyadan bin uçağa da görelim.. adamlar açıklamış uluslararası tanınmayan havalanından gelirsen olacağı bu...
 Gürkan
 10 Haziran 2019 Pazartesi 12:51
Hazır gündeme gelmişken; sayın vekil seçildiği dönemden bu yana İzmir'in hangi sorunu için hangi çalışmayı yapmıştır?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz