MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili vekiller açıkladı: İzmir'deki o hastaneler için müjde!
Politika
13 Ekim 2017 Cuma 15:52

AK Partili vekiller açıkladı: İzmir'deki o hastaneler için müjde!

AK Parti İzmir Milletvekilleri Sürekli ve Kaya, 8 Eylül’de açılan Torbalı Devlet Hastanesi ve yine Aralık ayında Başbakan Yıldırım tarafından açılması planlanan Ödemiş Devlet Hastanesi’nin eksikliklerinin giderilmesi hakkında Sağlık Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken’i ziyaret etti.

Görüşmenin ardından konuşulan tüm konularda destek sözü aldıklarını ifade eden Sürekli, “Sayın Bakan Yardımcımızla yaptığımız karşılıklı istişareler neticesinde özellikle personel başta olmak üzere söz konusu eksikliklerin ivedilikle giderileceği sözünü aldık.

Tahmin edileceği üzere sadece bu konuda değil, sağlık anlamında İzmir’in diğer hastanelerinin de ihtiyaç durumlarıyla ilgili detaylı bir bilgi aktarımında bulunduk. Güzel İzmirimiz’in sorun ve eksikleriyle her daim yakından ilgilendiği gibi bu görüşmede de bizlere öncü olan Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’a, Sağlık Bakanımız Sayın Ahmet Demircan’a ve Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Ahmet Baha Öğütken’e teşekkür ederiz” diye konuştu.

Sağlıkla birçok detayın ele alındığı toplantının sonuçlarından memnun olduğunu söyleyen Sürekli, “Hükümetimiz geçtiğimiz 16 yılda olduğu gibi bugün de sağlık konusunun ne denli önemli olduğunun bilincinde hareket etmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Ne kadar hizmet edersek edelim yapılanlar yetmez, daha iyisini yapmak zorundayız’ sözünü şiar edinerek gecemizi gündüzümüze katıyor, vatandaşımızın daha iyi sağlık hizmeti alması için elimizi taşın altına koyuyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Srdr
 13 Ekim 2017 Cuma 18:44
Yikilan karsiyaka devlet hastanesi nezaman yapilacak
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz