MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Acun  Şeyma ile evlendiği için pişman mı?
Magazin
16 Eylül 2020 Çarşamba 10:24

Acun Şeyma ile evlendiği için pişman mı?

Haber Global ekranlarında yayınlanmaya başlayan Candaş Tolga Işık ile “Az Önce Konuştum” programının ilk konuğu Acun Ilıcalı oldu. Işık'ın sorularını cevaplayan Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile olan evliliğini de anlattı.

Ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı özel hayatına dair merak edilenleri tek tek anlattı. Candaş Tolga Işık'ın sorularını cevaplayan Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile evliliğininde merak edilenleri de cevapladı.

ŞEYMA İLE EVLENDİĞİ İÇİN PİŞMAN MI? 

Hiç değilim. Öyle bir konu yok. Çözümsüzlüğe gittiği zaman bir şey başka bir evreye geçmek zorunda kalıyorum. İnsanların bunu başaramadığını gördükçe üzülüyorum. İki insan arasındaki duygusal bir şeylerin bitmesi yüksek gerilimli şeylerin yaşanmasına sebep değil. Ben anneliğine laf ettirmem. Melisa'nın üzerine titriyor. 10 yıllık beraberliğim var Şeyma ile. Bir şeyler yapmaya çalışıyordum ama beceremedim diyelim. Benim de onun da mutlu bir hayatı var şu anda. Özel hayatta çok göz önünde olduğum için göze de batıyorum. Bu benim için çok büyük bir dezavantaj.

DAHA OLGUNLAŞTI 

Şeyma'nın hayatı hakkında yorum yapmak istemiyorum. Şeyma'nın hataları daha çok göze batıyor bence. Popülerlikten kaynaklanıyor. Hepimizin yaptığı hataları o da yaptı. Onun yaptığı hataları Türkiye gördü. Daha olgunlaştığını görüyorum. İnşallah daha güzel şeyler yaşar. Hiçbirimiz mükemmel değiliz. Benim için önemli olan iyi niyet. İyi niyetli insanlarla diyalog kurarım. Niyet bozuksa ilk hatada sildiğim çok insan var.

TV8 SATILACAK MI? 

Doğru bir yatırım görürsek tamamını satalım gidelim değil ama eğer benim hayallerimin devamı olacaksa olabilir. Kuzey Avrupa'dan baskı altındayım şu anda. Masraflı bir kanal değiliz. Televizyon sahibi olmayı yeni öğrendik. Yapımcılığı geliştirdik çok iyi bir noktaya geldik. Benim hayallerim başarılı bir televizyon sahibi olmaktı daha farklı hayallerim de var.

KURACAĞI DİJİTAL PLATFORM'UN İÇERİĞİNDE NELER OLACAK? 

Netflix'i takdir ediyorum. Netflix bizim için kardeş bir kurum gibi. Amaç Netflix'i yenmek değil amaç bu platformda başarılı olmak. Neflix'e rakip olma gibi bir durum söz konusu değil. Alanlarımız aynı değil. Çok iddialı bir platformla geliyoruz. Televizyonculukta hayallerimizi gerçekleştirecek noktada değiliz. Dijital dediğin zaman bambaşka bir dünya. İsmi belli. Ali Taran buldu. Bayıldım. Güzel bir platform olacak. İçerik olarak da ciddi zengin olacağını düşünüyorum. Benim hayalini kurduğum bir projem var bir sürpriz programı. Onu yapacağım. Kendime bir ekip kuruyorum bu program için. Çok iddialı bir model programı yapacağız. Türkiye'nin en iyi modellerini seçeceğiz. Onun dışında belgesellerimiz var. Çok önemli birimlerden çok önemli destek alacağımızı düşünüyorum. (Hürriyet)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz