MENÜ
İzmir 12°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Acun&Şeyma ilişkisi nasıl başladı
Televizyon
8 Mayıs 2017 Pazartesi 14:23

Acun&Şeyma ilişkisi nasıl başladı

Türkiye'nin en hızlı yükselen ve en zengin adamlarından biri haline gelen Acun Ilıcalı ile ilişkisi sayesinde onu tanıdığımızda, Şeyma Subaşı bir nefret odağı haline gelmişti bile. Zira herkesin de bildiği gibi, bu ilişki başladığında Acun Ilıcalı, iki kızının annesi olan Zeynep Ilıcalı ile evliydi.

Henüz 19 yaşındayken Ilıcalı ile ilişki yaşamaya başlayan Subaşı, "yuva yıkan" olarak yaftalandı; bu sıfat uzun yıllar üzerine yapıştı. Elbette detayları asla tüm gerçekliğiyle bilemeyiz fakat bu ilişki ifşa olduktan sonra işler iyice karışmaya başladı... Zeynep Ilıcalı boşanmaya pek yanaşmıyordu örneğin...
Halk ise sanki Acun Ilıcalı herhangi bir irade sahibi değilmiş gibi, bu ihanetin tüm suçunu Şeyma Subaşı'nın üzerine atıyordu. Daha resmi olarak boşanma gerçekleşmeden önce, Ilıcalı ve Subaşı bir de kız evlat sahibi dahi oldular; fakat bu olay dedikoduların daha da artmasına neden oldu! İddialara göre Subaşı sırf "zengin adamı elinde tutmak için" çocuk yapmıştı, sözde Acun Ilıcalı ondan ayrılmak istiyordu... vesaire vesaire...
Tüm Bunların sonucunda Hülya Avşar’ın programına katılan Acun Ilıcalı ilk kez Şeyma Subaşı ile ilgili konuşarak tüm dedikodulara noktayı koydu.

ARKADAŞLIK TEKLİF EDEN BENİM

"Türkiye'nin çok yanlış bildiği bir şey var, onu anlatayım kısaca: Şeyma’yı zamanında görüp, bir şekilde beğenip arkadaşlık teklif eden benim. Yani o dönem için doğruyu yaptım diyemem, hamle olarak yanlış bile olsa -burada yanlış bilinen bir şey var- hiçbir döneminde Şeyma 'Acun beraber olalım' demedi. Hiç bir dönemde 'Acun’la beraber olayım, beni gezdir, senle beraber yaşamak istiyorum' yaklaşımı kendisinin olmadı.  İşin aslı: Başından beri kafayı taktım, mutlu bir ilişki de yaşıyorum." (Kaynak: Hürriyet)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Hayrettin İnan
 9 Mayıs 2017 Salı 13:27
Çok açık net şekilde şekilde ifade etmiş aydınlandım...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz