MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Akılalmaz kaza! Saçları alev aldı
Ege
11 Ekim 2018 Perşembe 09:57

Akılalmaz kaza! Saçları alev aldı

Aydın'ın Çine ilçesinde dün akşam akılamaz bir kaza yaşandı. Balkonda paspas sapı ile oyun oynayan 11 yaşındaki Yasemin'in elindeki metal sap yüksek gerilime temas etti. Küçük Yasemin elektrik akımına kapıldı, saçları alev aldı. Yardıma koşan annenin de elleri yandı.

Olay gece saat 22:15 sıralarında Çine ilçesindeki Şevketiye Mahallesi'nde meydana geldi. Evlerinin balkonunda paspas ile oynayan 11 yaşındaki Yasemin Y.’nin elindeki paspasın metal sapı balkonun hemen yanından geçen yüksek gerilim hattına temas etti.
Bu sırada bir gürültü ile kızının feryat ettiğini gören Anne Hatice Y. kızının saçlarının yanmakta olduğunu görünce elleri ile kızının saçlarını söndürdü. Bu sırada 11 yaşındaki Yasemin Y.’nin başı saçlarının alev almasından vücudunun büyük bir kısmı da elektrik akımına kapılmasından kaynaklı yandı. Anne Hatice Y. ise kızının yanan saçlarını çıplak elle söndürmek isterken yandı.
Olay yerine çağrılan ambulansla Çine Devlet Hastanesi’ne kaldırılan anne kız burada yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Derince Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz