MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Akpınar'dan videolu veda ve dikkat çeken sözler!
Yerel Yönetimler
24 Mart 2019 Pazar 14:31

Akpınar'dan videolu veda ve dikkat çeken sözler!

CHP'nin 31 Mart yerel seçimlerinde aday göstermediği Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, bir video ile 5 yıl boyunca görev yaptığı ilçeye veda etti. Akpınar, "Bu bir veda değil bir gün mutlaka buluşma çağrısıdır. Çünkü geride bıraktığımız 5 yıl, geleceğin ön sözü, yürünecek nice yolun aydınlanma fişeğidir. Sana bir kez daha söz veriyorum. Çünkü Türkiye'nin sana ihtiyacı var. Sen çok yaşa Karşıyaka" dedi.

Partisi tarafından belediye başkan adayı gösterilmeyen Karşıyaka Belediye Başkanı CHP'li Hüseyin Mutlu Akpınar, görev süresinin bitmesine bir hafta kala, hazırlanan bir video ile veda etti. Yapılan hizmetlerin anlatıldığı videoda, ilçeden görüntüler yer aldı.

Akpınar, videoda, "Beş yıllık bu hikayeyi birlikte yazdık. Bizi biz yapan ne varsa, birini bile dışarıda bırakmadık. Dünü vefa ve saygı ile bugünü çalışkanlıkla, yarını sorumlulukla kucakladık. Çünkü biz Atatürk'ün Karşıyaka'sı, Zübeyde Hanım'ın emanetçisiydik. Biz Türkiye Cumhuriyeti'nin ve değerlerinin kalesiydik. Bu nedenle kimsesizlerin kimsesi, binbir renkli çiçekler bahçesi, ille kadınlar, önce çocuklar demenin güzelliği. Bilimin, düşüncenin, sanatın sönmeyen ocağı. 'Ne de olsa Karşıyaka' sözünün yaşayan ve yaşatan kanıtı olmalıydık" dedi.

AKPINAR'DAN DİKKAT ÇEKEN SÖZLER
Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar, Youtube'dan yayınladığı videosunda şöyle dedi:
"İnsani gelişmişliğin ve çağdaş yerel yönetimin kitabını yazdık. Her satırında bizim imzamız, her sözünde insana ve doğaya saygımız, her sayfasında duruşumuz, kararlılığımız, inadımız ve sonsuz emeğimiz vardır. O kitabı çağdaş yerel yönetim anlayışı ile deniziyle, sokakları ile ormanıyla, yaşamı onurlandıran proje ve uygulamaları ile ve nihayet sosyal sorumluluk ile kente saygının eşsiz örnekleri ile Karşıyaka yazdı. Bu bir veda değil bir gün mutlaka buluşma çağrısıdır. Çünkü geride bıraktığımız 5 yıl, geleceğin ön sözü, yürünecek nice yolun aydınlanma fişeğidir. Sana bir kez daha söz veriyorum. Çünkü Türkiye'nin sana ihtiyacı var. Sen çok yaşa Karşıyaka." (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz