MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Akşener'in 'kınalı eli' partinin logosu oluyor!
Politika
13 Eylül 2017 Çarşamba 17:29

Akşener'in 'kınalı eli' partinin logosu oluyor!

MHP'den ihraç edilen Meral Akşener'in kuracağı partinin logosunun referandumda kampanya yürüttüğü 'kınalı eli' olacağı ileri sürüldü.
Sözcü'den Kamil Elibol'un haberine göre, Cumhuriyet Bayramı'nda Atatürk'ün kurtuluş mücadelesini başlattığı Samsun'da ilk toplantısını yapmayı planlayan Meral Akşener liderliğinde kurulacak partinin logosu netleşti.

Logo,  Akşener'in anayasa referandum kampanyasında kullandığı 'kınalı eli' olacak. Logo için her parmağı adalet, demokrasi, refah, kardeşlik gibi sloganları simgeleyen el işareti ağırlık kazandı.

Akşener, Ümit Özdağ ve Koray Aydın başta sosyal medya olmak üzere tabandan gelen tepkiler üzerine yeni partinin isminin Merkez Demokrat Parti olmasından vazgeçti. Parti tüzüğü ve programı dahil her konuda 'istişare' mekanizmasına önem veren üçlü, yeni partinin 'tek kelimelik' ismi olması konusunda görüş birliğine vardı. Düşünülen isimler arasında, Milli, Merkez, Türkiyem, Demokrasi ve Anayurt Partisi'nin geçtiği ifade edildi

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Yorumsuz
 13 Eylül 2017 Çarşamba 20:15
Bugün Sayın Cumhurbaşkanının belediye başkanlarına bırakın 2019 mart seçimlerini (belediye seçimleri) bütün gücünüzle kasım 2019‘a (cumhurbaşkanlığı seçimi) çalışın demesi çok dikkat çekmektedir.Yeni kurulacak parti ile alakası olabilir mi? Siyaseti en güzel siyasetçiler okuyabilir.
 Konuşan ülke
 13 Eylül 2017 Çarşamba 19:57
Artık eğitim seviyesi yüksek olan Ak Parti seçmenide konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor
 Işık Dikicigil
 13 Eylül 2017 Çarşamba 19:22
BU ÜLKEYİ DİN İLE SİYASETİ BİRBİRİNE KARIŞTIRMAYANLAR. KURTARACAKTIR. AÇTIĞIN YOLDA GÖSTERDİĞİN AMAÇTA HİÇ DURMADAN YÜRÜYECEĞİMİZE AND İÇERİM. CHP AKŞENER FARKETMEZ. BİRLİK ZAMANI.
 cemal
 13 Eylül 2017 Çarşamba 19:22
Bundan anladığım şu: "Biz Türkiye'nin partisiyiz. Tüm vatandaşları sarmalıyacağız. Ne ırk üzerine ne de din içerikli bir parti olmayacağız." İnşallah doğru anlamışımdır...
 Işık Dikicigil
 13 Eylül 2017 Çarşamba 19:19
MUAFFAKİYETLER DİLERKEN. AKLIMA RAHMETLİ LEVENT KIRCA NIN ESPRİSİ GELDİ. EL İŞARETİ
 Ana tema
 13 Eylül 2017 Çarşamba 18:09
Ben yok biz varız o halde hep beraber bir araya gelip herşeyin en güzelini yaparız, ötekileştirmeye hayır tüm ülkeyi bir araya getiriyoruz bizim vatanımız burası gideceğimiz başka bir yerimiz yok.İlk işimiz tarım ve hayvancılık.Bu arada Prof Dr Ümit Özdağ‘ın çalışmaları semeresini verecektir.Hiç bir yeni kurulan parti bu ülkede milletin karşısına bu kadar hazırlıklı gelmedi.Yolunuz açık olsun.Daha şimdiden gündemde ve gün geçtikçe daha fazla konuşuluyorsunuz.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz