MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Akşener'in kuruluş açıklaması 25 Ekim'de!
Politika
15 Ekim 2017 Pazar 17:09

Akşener'in kuruluş açıklaması 25 Ekim'de!

MHP’den ihraç edilen Meral Akşener, yeni partisinin kuruluşuyla ilgili açıklamayı 25 Ekim Çarşamba günü, Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde yapacak. 
Ankara’nın Yenimahalle İlçesi'nde düzenlenecek program için daha önce bir otelle anlaşan daha sonra anlaşmanın iptal edildiğini duyuran Akşener'in, yeni partisinin kuruluş açıklamasını yapacağı yer belli oldu. Akşener ve ekibi, yeni partileriyle ilgili bilgi verecekleri açıklamayı Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde yapacak. Meral Akşener’in, 25 Ekim günü önce partinin Kurucular Kurulu ile toplanacağı ardından kurulacak yeni parti için Yargıtay’a başvuruda bulunacağı öğrenildi. Akşener'in daha sonra toplantının yapılacağı salona geçerek, yeni partisinin adını ve yol haritasını açıklayacağı belirtildi. (DHA)
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Engellere rağmen
 15 Ekim 2017 Pazar 19:02
İktidarın kendi şirketlerine yaptırdığı anketler bile artık gerçeği saklayamıyor.2019 seçimlerinin anahtarı ekonomi.Milletin mutfağındaki yangın sönmüyor.İthalat ihracatın 2 katı, enflasyon iki haneli ama gerçek rakamları millet yaşıyor, işsizlik aynı, büyüme rakamları inandırıcı değil.Samanı bile ithal ediyoruz.Meyvesi döviz olan ağacımız yok.Bir tarafa %3-4 zam diğer tarafa milyon euroluk makam araçları,uçaklar, saraylar.İktidar telaşlandı ama gündeme getirmek işine gelmiyor.
 Ümitte Umutta aynı
 15 Ekim 2017 Pazar 18:48
Ötekileştirmye hayır, ben yok biz varız o halde hep beraber bir araya gelip bu ülke için herşeyin en güzelini yaparız.Tüm toplumu kucaklıyoruz, muhalefete değil iktidara talibiz.İlk iş tarım ve hayvancılık, montaja değil sanayiye dayalı ihracaat yapacağız.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz