MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Alaçatı’da konserli defile coşkusu
Ekonomi
2 Ağustos 2015 Pazar 11:22

Alaçatı’da konserli defile coşkusu

Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) tarafından bu yıl 10. Kez gerçekleştirilen Alaçatı MILLFEST Moda ve Sanat Festivali tüm hızıyla sürüyor. Festivalin ikinci gününde Alaçatı Amfi Tiyatro bir ilke sahne oldu. Sunshine Band Orkestrası’nın birbirinden güzel şarkıları eşliğinde yapılan defile büyük ilgi gördü. Hakan Hekimoğlu Ajans tarafından organize edilen defilede, festivale katılan tasarımcıların kıyafetlerini sergileyen mankenler gecenin sonunda ‘Memleketim’ şarkısını ellerinde Türk bayraklarını sallayarak seyircilerle birlikte söylediler.
Festival kapsamında tasarımcılar ürünlerini her gün moda severlerle buluştururken, birbirinden farklı etkinliklerde festivale renk katıyor. Önceki akşam Alaçatı Amfi Tiyatrosu bir ilke sahne oldu. Sunshine Band Orkestrası eşliğinde yapılan defilede mankenler festivale katılan tasarımcıların ürünlerini sergilediler.


 
FİNALİ ‘MEMLEKETİM’ ŞARKISI İLE YAPTILAR
Büyük ilgi gören etkinlikte konuşan EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, Bugün Alaçatı’da moda severleri bir ilkle buluşturduklarını belirterek, konser eşliğinde defile yaptıklarını kaydetti. Hakan Hekimoğlu Ajans organizasyonu ile gerçekleşen defilenin çok başarılı olduğunu anlatan Özden, “Milfest Alaçatı Moda ve Sanat Festivali’nin ikinci gününde güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptık. Tasarımcılarımızın birbirinden güzel eserleri görme imkanı bulduk. Festivalimiz her geçen gün daha da güzelleşerek büyüyor. Sunshine Band Orkestrası izleyenleri büyüledi. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Etkinliğin sonunda da son günlerde yaşanan sıkıntılı günlere inat ‘Memleketim’ şarkısını hep birlikte söyleyerek ülkemize olan sevgimizi ve bağlılığımızı bir kez daha göstermiş olduk. Ben bu gecede emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve kutluyorum” dedi.
 
Festival kapsamında tasarımcılar ürünlerini yarında moda severlerle buluştururken, etkinlik Alaçatı Değirmenler Altı’nda yapılacak kapanış partisi ile son bulacak.
 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz