MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altay'da Sevenoğlu'na vefa gecesi
Spor
11 Ekim 2018 Perşembe 13:24

Altay'da Sevenoğlu'na vefa gecesi

Altay'da mevcut yönetimde asbaşkanlık görevini üstlenen eski başkan Sabri Sevenoğlu için vefa gecesi düzenlendi.
Altay Sosyal Dayanışma Derneği (ASDD) tarafından ilki merhum Erdoğan Tözge için düzenlenen daha sonra yine eski başkanlardan Nafiz Zorlu, Mahmut Özgener ve Mehmet Erdoğan adına gerçekleştirelen vefa gecelerinde siyah-beyazlı camia bu kez Sabri Sevenoğlu için bir araya geldi. Konak'taki bir otelde yapılan geceye Başkan Özgür Ekmekçioğlu ve Sportif Direktör Özden Töraydın'ın yanı sıra efsane futbolculardan Ayfer Elmastaşoğlu ve Tahir Karapınar katıldı.

Altay'da 2001 yılında başkanlık koltuğunda oturan, son 2 sezonda asbaşkan olarak 3. Lig ve 2. Lig'de iki şampiyonluk yaşayan Sabri Sevenoğlu'nu ailesi, yakınları, eski ve yeni yöneticiler de yalnız bırakmadı. Altay'a hizmet etmenin gururunu yaşadığını belirten Sabri Sevenoğlu, iki sezondur uygulanan doğru stratejinin kulübün hedeflerine varması adına büyük önem arz ettiğini, iyi niyet ve iyi planlamayla atılan adımların olumlu sonuçlar doğuracağını dile getirdi. Gecede davetliler Sabri Sevenoğlu ile yaşıdıkları anıları paylaşarak geçmişe keyifli bir yolculuk yaptı. (DHA)
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Büyük Altay
 12 Ekim 2018 Cuma 12:13
Sabri Sevenoğlu'nu kutluyoruz- Bu arada Altay'ın çocukları Ayfer ve Tahir'in de çağırılması doğru karardır. İzmir ve civarında furbol takımının eski büyük isimlerinin de Kazım-Doğan-Aytekin-Aydın-Behzat-Tanzer vs unutulmaması hatta özel gece yapılması gerekir.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz