MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altay'da iki oyuncuya Süper Lig için izin!
Spor
22 Haziran 2017 Perşembe 11:34

Altay'da iki oyuncuya Süper Lig için izin!

Spor Toto 2'nci Lig ekiplerinden Altay'da gösterdikleri performansla Süper Lig kulüplerinin dikkatini çeken Furkan Deniz ve Atakan Çankaya'ya izin çıktı

Teknik Direktör Cüneyt Biçer, iki yetenekli futbolcunun önlerini açmak adına Süper Lig'e transferlerine onay verdiğini ifade ederek, "Ben yönetime Furkan ve Atakan'ı satmamaları konusunda şart koşmam. İkisi de bizim için çok değerli oyuncular ama kariyerlerini de göz önüne almak gerekir. Hem Altay için hem de kendileri açısından faydalı bir anlaşma yapılacaksa yolları açık olsun" diye konuştu.

Siyah beyazlı ekibin altyapısından yetişen iki futbolcu ile Medipol Başakşehir, Sivasspor ve Atiker Konyaspor gibi kulüplerin ilgilendiği öğrenildi.

Kanatlarda görev alan 21 yaşındaki Furkan, son iki sezonda 3'üncü Lig'de 10'ar gol kaydederken, 19 yaşındaki ön libero Atakan da geride bıraktığımız sezon vitrine çıkarak U19 Milli Takımı'na davet edildi. Altay'ın önümüzdeki haftadan itibaren futbolcularına talip olan kulüplerle resmi görüşmelere başlaması bekleniyor. Altay Furkan için 1 milyon TL, Atakan içinse 1.5 milyon TL bonservis ücreti istiyor. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz