MENÜ
İzmir 10°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altay'da kayıp büyük
Spor
11 Nisan 2021 Pazar 15:22

Altay'da kayıp büyük

TFF 1'inci Lig'de üst üste aldığı 5 galibiyetin ardından evinde Beypiliç Boluspor'a 1-0 yenilen Altay, 3 puandan fazlasını kaybetti.

Ligde 53 puanda kalan siyah-beyazlılar, 3'üncü sıradaki yerini 55 puana ulaşan Adana Demirspor'a kaptırarak 4'üncü sıraya geriledi. İzmir ekibinin direkt Süper Lig barajında yer alan 2'nci sıradaki Yılport Samsunspor'la arasındaki puan farkı da 1'den 4'e yükseldi. Orta sıralarda yer alan Boluspor karşısında hücumda etkili olamayan Altay, 8 hafta sonra bir karşılaşmayı gol atamadan tamamladı.

Siyah-beyazlılarda cezalı olması nedeniyle forma giyemeyen Erhan'ın yokluğu hissedilirken, penaltıya neden olan kaleci Cihan da sosyal medyada taraftarların tepkisini çekti. Altaylı taraftarlar kalede devre arasında transfer edilen Polonyalı file bekçisi Adam Stackhowiak'ın oynaması gerektiğini dile getirdi. Bu sezon ilk kez 6 maçlık seri yapma fırsatını kaçıran Altay'da Teknik Direktör Osman Özköylü, "Şanssız bir günümüzdeydik. İlk 2 iddiamızı sonuna kadar devam ettireceğiz. Bu takım mutlaka çabasının karşılığını alacak" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz