MENÜ
İzmir 10°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altay ve Menemen Belediyespor zirvede!
Spor
11 Eylül 2017 Pazartesi 12:56

Altay ve Menemen Belediyespor zirvede!

Lige flaş bir başlangıç yapan Altay ve Menemen Belediyespor, TFF 2. Lig'deki iki grupta da zirveye oturdu.

- ALTAY
İkinci Lig Beyaz Grup'ta ilk hafta Zonguldak Kömürspor'u 4-0 yendikten sonra pazar günü de deplasmanda Kahramanmaraşspor'u 2-1 mağlup ederek 2'de 2 yapan Altay, liderlik koltuğunu korumanın sevincini yaşadı.

Rakibini ikinci yarıda İbrahim Akın ve yeni transfer Ozan Sol'un ayağından bulduğu gollerle dize getiren siyah beyazlılar, kendisi gibi 6 puanlı Şanlıurfaspor'la cumartesi günü evinde yapacağı karşılaşma için moral kazandı. Zonguldak Kömürspor müsabakasını geçen sezondan kalan cezası nedeniyle boş tribünler önünde oynayan Altay, Şanlıurfaspor karşısında taraftarına kavuşacak.

Kahramanmaraş deplasmanının bekledikleri gibi zor geçtiğini dile getiren teknik direktör Cüneyt Biçer, şunları söyledi:

"Kalabalık bir seyirci topluluğu önünde ilk maçını kaybetmiş bir takımla karşılaştık. İlk yarıda iyi mücadele ettik, 1-2 pozisyonumuz vardı ama oyun anlamında istediklerimizi tam olarak yapamadık. İkinci devrede daha düzenli futbolla 2-0'lık skoru yakaladık. Rahatladığımız dakikalarda rakip farkı 1'e indirse de yine fırsatlar yakaladık, skor 4-5 olabilirdi. 15 günlük aradan sonra tekrar kazanmak önemliydi. Daha iyi olacağız. Mutluyuz, galip gelmek ve zirvede yer almak keyifli.

- MENEMEN BELEDİYESPOR
TFF 2'inci Lig Kırmızı Grup'ta sezona fırtına gibi başlayan Menemen Belediyespor, 4-1'lik Kocaeli Birlikspor galibiyetinin ardından deplasmanda Sarıyer'i de 3-1 mağlup ederek adını zirveye yazdırdı.

Üst üste aldığı galibiyetlerle rakiplerine gözdağı veren sarı lacivertliler, 3'üncü haftaya 6 puan ve averajla lider girerken teknik direktör Suat Kaya, sezon boyunca zirve yarışını bırakmayacaklarını söyledi. Genç ve deneyimli futbolcuların çok iyi uyum sağladığını belirten Suat Kaya, "Geçen sezon 1'inci Lig'in kapısından dönmüştük. Ancak bu sezon işi daha sıkı tutacağız" dedi. Sarıyer karşılaşmasının ilk 40 dakikalık bölümünde iyi bir futbol sergilemediklerini vurgulayan Suat Kaya, şöyle devam etti:

"Devrenin bitmesine dakikalar kala Gökhan Ünal'ın golüyle soyunma odasına moralli gittik. İkinci yarı ise o golün verdiği güvenle daha baskılı bir futbol ortaya koyduk. Rakibimizin direncini kırıp 2 gol daha attık. Yeni bir takımız, biraz daha zamana ihtiyacımız olacak. Ancak kalitemizi gösterdiğimiz anda herkesi yenebilecek güçteyiz."

Menemen Belediyespor bu hafta Bergama 14 Eylül Stadı'nda İnegölspor'u ağırlayacak. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz