MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altınordu'da Enes sakatlandı
Spor
11 Temmuz 2019 Perşembe 13:12

Altınordu'da Enes sakatlandı

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'da stoper Enes Sığırcı'nın yeni sezon öncesi sakatlanması teknik heyetin keyfini kaçırdı. Selçuk'taki İsmet Orhunbilge Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren İzmir ekibinin çift kale antrenmanında sol dizine aldığı darbe sonrası sakatlanan Enes'in, oluşan esneme ve ödem nedeniyle en az 1 ay takımdan ayrı kalacağı öğrenildi. Geçen sezon başında Manisaspor'dan transfer edilen 26 yaşındaki savunmacı eski kulübünde sol dizinden ameliyat olmuştu.
Manisaspor'da sol diz ön çapraz bağlarının kopması nedeniyle operasyon geçiren Enes Sığırcı, 6 ay sahalardan uzak kalmıştı. Pazartesi günü Erzurum'da kampa girecek kırmızı-lacivertli ekipte teknik heyet Enes'in iyileşme durumuna göre hareket edecek. Tecrübeli defans oyuncusunun iyileşme sürecinin uzaması halinde pilot takım Niğde Anadolu FK'dan ya da altyapıdan A takıma stoper takviyesi yapılacak. Enes, geçen sezon Altınordu'da 15 karşılaşmada görev aldı.

BAŞKAN ÖZKAN'DAN ÇİFTE ZİYARET
Diğer taraftan, Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan; Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ve Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'u makamında ziyaret ederek yeni dönemde başarılar diledi. Özkan, Altınordu olarak Türkiye'de öz kaynak sisteminin gelişmesi için büyük çaba harcadıklarını belirterek, "Tesisler yaparak, futbol okulları açarak, çocuklarımızın önce iyi birey, sonra iyi vatandaş, daha sonra iyi futbolcu olmaları için çalışıyoruz. Türkiye'nin örnek projesi konumundayız. Selçuk ve Torbalı'da sporun gelişmesi adına katkıda bulunmayı sürdüreceğiz" dedi. Ziyaretin ardından Özkan, Altınordu armalarının olduğu özel çerçeveleri Sengel ve Uygur'a takdim etti. (DHA)
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz