MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altınordu'da Okan ayrılıyor
Spor
13 Ağustos 2020 Perşembe 12:34

Altınordu'da Okan ayrılıyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da orta saha oyuncusu Okan Derici kulüpten ayrılma kararı aldı.

İzmir ekibi yeni sezon hazırlıklarına geçen cuma başlarken, teknik direktör Hüseyin Eroğlu'ndan izin alan Okan çalışmalara katılmıyor. Hüseyin Eroğlu'nun yeni sezonda altyapıdan yetişen genç orta saha oyuncusu Burak İnce'ye ilk 11'de daha fazla süre vermeyi planladığı öğrenilirken, yedek kalmak istemeyen Okan'ın devamlı oynayabileceği bir takıma gitmek istediği dile getirildi.

Kendisine kulüp arayan Okan'la 1. Lig'den bazı kulüplerin ilgilendiği ifade edilirken, Altınordu ile sözleşmesini feshetmeye hazırlanan 27 yaşındaki gurbetçi oyuncu kırmızı-lacivertli takımdan ayrılan 7'nci futbolcu olacak. Geçen sezon 25 maçta görev alan Okan Derici 3'ü penaltıdan olmak üzere 5 gol, 3 asistle takımına katkı sağlamıştı. Altınordu'da yeni sezon öncesi Berkay Samancı, Yasin Ozan, Kemal Rüzgar, Ali Yaşar ve Batuhan Kırdaroğlu ile yollar ayrılırken, kaleci Ali Emre Yanar, Niğde Anadolu FK'ya kiralandı.(DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Gürsel
 13 Ağustos 2020 Perşembe 12:44
A.Ordu'da vuruş tekniği ve bitiriciliği ile skora katkısı olan ender orta sahalardan birisi ve takımdan ayrılma kararı almış!...Geçen sezon kıl payı kümede kalabilen A.Ordu'nun bu yıl TFF 1.Lig'de tutunması mümkün görünmüyor...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz