MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altınordu'da çifte şok!
Spor
11 Eylül 2019 Çarşamba 12:20

Altınordu'da çifte şok!

TFF 1'inci Lig'de cumartesi günü evinde Eskişehirspor'la karşı karşıya gelecek Altınordu'da yine sakatlık kabusu yaşandı.

Kırmızı-lacivertlilerde sağlık kurulu, Enes, Muhammed ve Okan'ı Eskişehirspor karşılaşmasına yetiştirmek için seferberlik ilan ederken, bu kez de forvet Kemal Rüzgar ve genç kaleci Mert Can ciddi şekilde sakatlandı.

Geçen sezon çapraz bağları kopan forvet Kemal'in dizindeki ağrılarının yeniden arttığı, gurbetçi oyuncunun tekrar ameliyat masasına yatabileceği öğrenildi. Kemal'in ameliyat olması halinde sezonun ilk yarısında forma giyme ihtimali bulunmuyor. Kaleci Mert'in ise arka çapraz bağlarında yırtık tespit edildi. Mert'in de en az 3 ay sahalardan uzak kalacağı vurgulandı. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Harun
 11 Eylül 2019 Çarşamba 13:00
Bu nasıl iş anlamış değilim? Ülkenin en gelişmiş futbol okulu ve yetiştiricisi konumunda bir kulüp ve hemen her hafta ciddi sakatlanma haberleri ile anılan bir futbol takımı. Çapraz bağların kopması ne demek? Hemen hemen bir futbolcunun futbol yaşamını söndüren sakatlık,Allah Korusun!.. O zaman bir yerlerde yanlış yapılıyor.Antrenman sahaları futbolcularda sakatlığa neden oluyor veya futbolcuların fiziksel gelişimleri iyi izlenemiyor.Bu gençlerin sağlığına biraz daha özen gösterilse iyi olur.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz