MENÜ
İzmir 19°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altınordu'da parola 3 puan!
Spor
19 Şubat 2018 Pazartesi 12:11

Altınordu'da parola 3 puan!

Spor Toto 1. Lig'de son olarak evinde Samsunspor'la 1-1 berabere kalarak galibiyet serisini 5 haftaya çıkarma fırsatını kaçırıp averajla Play-Off hattındaki yerini kaybeden Altınordu, yarın deplasmanda ligin dibine demir atan Gaziantepspor'la karşı karşıya gelecek.

Ligde 4 puanı bulunan rakibi karşısında kayıp yaşamak istemeyen 33 puanlı İzmir ekibi, yeniden Play-Off potasına girmenin planlarını yapıyor. Kırmızı-lacivertlilerde sakatlıkları süren Fatih ile Oğulcan forma giyemeyecek. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Konumları ne olursa olsun rakibe saygı duyuyoruz. Tek hedefimiz 3 puan. Kazanıp yeni bir seri başlatacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

ALTINORDU: Erce - Murat, Hasan, Uğur, Yusuf, Deniz, Serkan, Barış, Kerim Avcı, Erdoğan, Mirkan (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Kaan
 19 Şubat 2018 Pazartesi 13:17
Samsun maçında 5'te 5 yapma şansını maalesef kaçırdı A.Ordu.Bunu,genç oyuncuların biraz telaşlı oyununa bağlayabiliriz. Ancak;Mirkan gol yollarında çok etkisiz,keza Deniz,gereksiz sarı kartlar görerek takımı riske attığı gibi pas yüzdesi iyice düştü. Bu iki futbolcunun ciddi şekilde uyarılması lazım.Alican'ın bir an evvel form tutup takımın itici güçlerinden biri olması gerekiyor.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz