MENÜ
İzmir
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altınordu iç transferde gaza bastı
Spor
21 Haziran 2017 Çarşamba 15:51

Altınordu iç transferde gaza bastı

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu, iç transferde sözleşmeleri sona eren stoper Sinan Osmanoğlu ve sağ bek Uğur Arslan Kuru ile büyük ölçüde yeniden anlaştı. İki futbolcunun menajeriyle bir araya gelen yönetim prensipte el sıkıştı.

Bonservisleri elinde olan Sinan ve Uğur'a ligden birçok kulübün talip olduğu ancak iki ismin İzmir ekibi ile yola devam etmek istediği belirtildi. Altınordu, önümüzdeki günlerde iki defans oyuncusuyla resmi sözleşmeleri imzalamayı planlıyor. Sinan, son 5 sezonda, Uğur ise son 2 sezonda kırmızı lacivertli formayı giydi. Yönetim, iç transferde Serkan ve Arif'i de takımda tutmayı planlıyor.

KARNELER PEKİYİ GELDİ
Fevzi Çakmak Ortaokulu'nda eğitim gören Altınordu'nun altyapı oyuncuları, 2016-17 eğitim yılını başarıyla noktaladı. Genç futbolcu adaylarına derslerinden geri kalmamaları için kendi bünyesinde Türkçe, İngilizce, matematik ve satranç dersleri veren Altınordu, minik kramponların başarı belgeleriyle gururlandı. Yoğun maç programı nedeniyle karnelerini bir hafta geç almak zorunda kalan Altınordu altyapı oyuncuları yılı 39 takdirname ve 23 teşekkür belgesi ile noktaladı. U10 takımından Kadircan Güre, 100 not ortalaması yakalayıp eğitim kurumunun birincisi oldu. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz