MENÜ
İzmir 17°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Arda Turan transferinin iki sponsoru
Spor
13 Ocak 2018 Cumartesi 20:22

Arda Turan transferinin iki sponsoru

Futbolda yılın transferi gerçekleşti ve Arda Turan, Medipol Başakşehir'le anlaştı. Arda Turan, Altıntepsi ve Galatasaray’dan sonra üçüncü kez bir İstanbul takımında forma giyecek. Sponsor desteğiyle gerçekleşen transferde iki firmanın ismi öne çıkıyor.

Medipol Başakşehir, Türkiye futbol tarihinin en önemli transferlerinden birine imza atarak, Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, kulübün Twitter adresinden yaptığı açıklamada, “Arda Turan bugün, üzerinde turuncu formasıyla ülkesine dönüyor. Bu, sadece Başakşehir'in değil Türkiye'nin transferi. Hepimiz için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Söz konusu anlaşmayla birlikte Arda Turan, Altıntepsi ve Galatasaray’dan sonra kariyerinde üçüncü kez bir İstanbul takımının formasını giyecek.

SPONSORLARIN DESTEĞİYLE
Söz konusu anlaşmayla ilgili en çok merak edilen konuların başında ise transferin maliyeti geliyor… Başakşehir halka açık bir kulüp olmadığı için transfer bedeliyle ilgili resmi bir açıklama yapılmıyor. Fakat Arda Turan’ın Başakşehir’e kazandırılmasında, kulüp sponsorlarının büyük desteği olduğu biliniyor. Bu kapsamda transferde özellikle, kulüp sponsorlarından 3. İstanbul Başakşehir ve Medipol isimleri öne çıkıyor.

FUZUL, AL ZAMİL, SEHA VE ADESE
Başakşehir bölgesinin en önemli gayrimenkul projelerinden biri olarak gösterilen 3. İstanbul Başakşehir; Fuzul Yapı, Al Zamil, Seha Yapı ve Adese ortaklığıyla kurulan ASAF İş Ortaklığı ile Başakşehir Belediyesi iş birliğiyle hayata geçiriliyor. Söz konusu proje, Başakşehir kulübünün hem stadyum hem de forma sponsoru. Transferde adı geçen diğer bir sponsor olan Medipol de kulübe adını veriyor.

İSTANBUL'A GELDİ
Diğer yandan Arda Turan, İstanbul'a geldi. Arda Turan İstanbul'a gelirken yanında menajeri Ahmet Bulut ve kardeşi Okan Turan da vardı.

Arda Turan havalanında şu açıklamalarda bulundu, 'Çok mutluyum. Sayın Başkanımız Göksel Gümüşdağ, hocamız Abdullah Avcı ve tüm Başakşehir taraftarlarına, ailesine teşekkür ediyorum. Sadece kısa vadeli hedefler için değil, uzun vadeli başarılar için buradayım.'

Arda Turan'ı karşılamak için Atatürk Havalimanı'na gelen 125-200 kadar Medipol Başakşehir taraftarı, ''İmparator Arda Turan'' şeklinde tezahüratlarda bulundu. (NTV, Hürriyet)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 
 15 Ocak 2018 Pazartesi 09:06
Arda'nın futbol kariyeri bitmiştir. Barcelona'dan çıkan adamın Liverpol, Milan, Borissa Dortmunt, Real Madrid gibi takımlara gitmesi lazımdı. Gele gele mahalli takım başakşehire gelmiş. başakşehir ne yahu?
 Nurizade
 13 Ocak 2018 Cumartesi 23:49
Sponsor firmaları Türkiye Vergi listesinin herhangi bir sırasında görenler lütfen işaret buyursun.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz