MENÜ
İzmir
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Atagöz’de Tıp Bayramı coşkuyla  kutlandı
Sağlık
14 Mart 2019 Perşembe 21:22

Atagöz’de Tıp Bayramı coşkuyla  kutlandı

Atagöz Göz Hastalıkları Dal Merkezi 14 Mart Tıp Bayramını törenle kutladı. Hastanede kutlanan törene Kurucu Ortaklar Op. Dr. Mehmet Helvacıoğlu, Op. Dr. Melih Türe’nin yanı sıra çok sayıda doktor ve sağlık çalışanı katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Op. Dr. Mehmet Helvacıoğlu hastane çalışanlarının ve tüm doktorların bayramını kutlayarak, ‘Tıp Bayramı, Türkiye’de modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilen 14 Mart 1827’den beri kutlanmaktadır. Gece-gündüz, bayram-tatil demeden icra edilen bu kutsal mesleği yapmaktan her zaman gurur duydum. Sağlıklı toplum olabilme yolunda, vatandaşlarımızın en iyi koşullarda en kaliteli hizmeti almasını, yüksek hasta memnuniyetinin sağlanmasını kurum olarak her birimiz ilke edindik. Bu yolda 15 yıldır emin adımlarla ilerliyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Beni Türk Doktorlarına emanet ediniz’ sözünü kendimize referans kabul ediyor ve bu söze layık olabilmek adına sağlıkta dünya teknolojisini, bilgi ve birikimini yakından takip ediyor, kurumumuzda hayata geçiriyoruz’ dedi.

Atagöz Göz Hastalıkları Dal Merkezi’nde büyük coşkuyla kutlanan 14 Mart Tıp Bayramında doktorlara hediyeler dağıtılarak, pasta kesildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz