MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Atatürk Anıtı'na baltayla saldıran kadın yakalandı!
Güncel
13 Kasım 2018 Salı 13:54

Atatürk Anıtı'na baltayla saldıran kadın yakalandı!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, kimliği belirlenemeyen bir kadın, Atatürk Anıtı'na balta ile saldırdı. Saldırıdan sonra kaçan kadın, polis tarafından yakalandı.

Çorlu'nun Omurtak Caddesi üzerinde bulunan Atatürk Anıtı'na gelen bir kadın, üzerinde taşıdığı baltalayıp çıkarıp, Atatürk'ün ayak kısmına vurdu. Çevrede bulunanların tepki gösterdiği kadın, daha sonra baltayı çarşafının içine gizleyerek alandan uzaklaştı.

Heykelin ayak kısmında hafif hasarın oluştuğu saldırı, çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Haber verilmesi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Polisin yaptığı incelemede baltalı saldırıyı gerçekleştiren kadının, Atatürk Anıtı'na bir yazı da bıraktığı görüldü. İçeriği açıklanmayan yazı, polis tarafında alındı.

Çorlu  Kaymakamı Cafer Sarılı, Atatürk Anıtı'na yapılan baltalı saldırıyla ilgili emniyet mensuplarının çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, "Bizlerin hiç tasvip etmediğimiz bir olay. Emniyet mensubu arkadaşlarımız hassasiyetle çalışmalarını sürdürüyorlar. En kısa sürede olayı gerçekleştiren zanlı yakalanarak adalete teslim edilecektir" diye konuştu.

YAKALANDI
Polis ekipleri, Atatürk Anıtı'na yapılan baltalı saldırının ardından görgü tanıklarının ifadesine başvurdu, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Saldırganın Lojman Sokak üzerinde görülmesi üzerine çalışmalar bu bölgede yoğunlaştırıldı. Kadın, Alipaşa Okul Arkası 4'üncü Aralık Sokak'ta saldırıda kullandığı baltayla yakalandı. Gözaltına alınan kadının evli Çiğdem B. (30) olduğu ortaya çıktı.

Sorgulanmak üzere Çorlu Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Çiğdem B.'nin saldırıdan önce anıta bıraktığı notta ise, "Rahman ve Rahim Allah'ın adı ile Allah emrinde galiptir. Yusuf Suresi 21. Ayet' yazdığı bildirildi.

Çiğdem B.'nin emniyetteki sorgusunun sürdüğü bildirildi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Sarı Çizmeli Memed'A.
 13 Kasım 2018 Salı 15:37
Karşı devrimci cephe nicedir kadınları kullanmaya başladı... Sormak lazım baltalı o kadına ve benzerlerine: Saldırdığınız MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve O'nun devrimleri sayesinde seçme ve seçilme hakkı kazandığınızı, erkekle aynı oranda miras hakkına sahip olabildiğinizi, tek kadınla evlenme ilkesinin geldiğini, evlenme için yaş sınırı koyularak küçük yaştaki evliliklerin önüne geçilmesinin amaçlandığını, mahkemede erkekler gibi tanıklık edebileceğinizi ve daha birçok konuda erkeklerle eşit/ve insanca bir yaşam hakkı kazandığınızı biliyor musunuz acaba?.. Son söz: Kadınlar, kendinizi kullandırtmayın !
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz