MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aydın Büyükşehir  ''Ege İlleri Tanıtım Fuarı''nda
Ege
9 Kasım 2018 Cuma 13:52

Aydın Büyükşehir ''Ege İlleri Tanıtım Fuarı''nda

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'ın bilinirliğini artırmak için yürüttüğü faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Ankara'da bu yıl 11'incisi gerçekleştirilen "Ege İlleri Tanıtım Günleri"ne katılan Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin standı büyük ilgi gördü.

Ankaralılar ve Ankara'da yaşayan Aydınlılar tarafından ziyaret edilen Büyükşehir Belediyesi standında Aydın'ın antik kentlerinden Arapapıştı Kanyonu gibi doğal güzelliklerine, önemli tarım ürünlerinden altın rengi kumsallarına kadar turizm değerleri ziyaretçilere tanıtıldı.Ziyaretçiler, bu yıl 8-11 Kasım tarihleri arasında düzenlenen fuarda Büyükşehir Belediyesi standında Aydın'ın yöresel lezzetlerinin yanı sıra tadı ve aroması dünyaca bilinen zeytinyağı ile zeytininin ve Aydın'ın başlıca tarım ürünlerinin başında gelen incirinin tadına da bakıyorlar. Binlerce kişinin ziyaret ettiği fuarda Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin başarıyla uyguladığı Köy Pazarları projesiyle öne çıkar Çakırbeyli, Tarihi Kavaklı ve Kemer köy pazarları da fuara gelen ziyaretçilere tanıtıldı.

Ziyaretçileri stantta Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı eğitmenlerinin gerçekleştirdiği müzik dinletisi karşılarken, Aydın ilini tanıtan materyaller de dağıtıldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz